James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Kaikki blogit puheenaiheesta Tom Packalén

PS 20,3%, SDP 17,7%, kokoomus 16,9%

Huomenna on vaalien superjännittävä finaali. Vilkkaasta ennakkoäänestyksestä huolimatta äänistä on antamatta vielä yli puolet. Ne ratkaisevat, mihin suuntaan Suomea lähdetään rakentamaan ja millaisen tulevaisuuden maamme saa.

Iso kamppailu käydään perussuomalaisten ja SDP:n välillä. Kokoomus on jäänyt kärkikaksikosta mutta säilyttää kolmannen sijansa.

Kansanedustaja Packalén, joko nyt uskot Venäjän syyllisyyteen hermomyrkkyiskussa

Kansanedustaja Tom Packalén ei edelleenkään usko, että Venäjä oli hermomyrkkyiskun takana - 'Venäjän kyvyn aliarviointia'".

Oheinen uutisotsikko oli Iltalehdessä viime keväänä, kun Iso-Britannia syytti Venäjään Salisburyn myrkkykaasuiskusta (Iltalehti 17.4.2018).

Kansanedustaja Packalén löysi joukostamme maanpettureita

Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén käytti eilen poikkeuksellisen vahvaa retoriikkaa puhuessaan työnseisausta puuhaavista ammattiliitoista. Packalén mukaan AKT syyllistyy maanpetokselliseen toimintaan. Samalla hän ehdottin, että liiton kontolle kaatuisi täysimääräiset vahingonkorvaukset.

Räsänen hyssyttelee rasismista. Maahanmuutto jengit.

Räsäsen Päivi pähkäili tänään ykkös aamussa näistä mielettömistä väkivallan aalloista, joita lähinnä pääkaupunki alueella on viimeaikoina sattunut. Räsäsen olemus aamun lähetyksessä alkoi itselläni ottamaan jonkinverran kupolliin.

 

En ihan koko lähetystä nähnyt, mutta kun häneltä kysyttiin Tom Packalenin lausonnosta, jossa Tom kertoi hyvinkin avoimesti näitten maahanmuuttaja taustaisten jengien motiiveista, ainoa mitä vastauksesta jäi itselleni päälimmäisenä mieleen oli, että mitä vähempi kansa näistä tietää sen parempi.

 

Nuorisoväkivalta - asianomistajan puheenvuoro

Syyskuun alussa sain puhelun, jollaista kukaan teininuoren vanhemmista ei haluaisi. 14-vuotias poikani soitti, ettei ehtisi kotiin sovittuna aikana. Hän kertoi odottavansa ambulanssia. Minulta kesti 10 minuuttia ajaa pojan luo. Löysin poikani kadunreunassa verta syljeskelemässä. Kolme etuhammasta oli poikki. Vein pojan sairaalaan.

Tom Packalén – Poliisi, kansanedustaja, SANKARI

Monet ovat kiitelleet kansanedustaja Tom Packalénia (ps.) rohkeasta ulostulostaan liittyen Helsingissä esiinnousseeseen nuorisoväkivaltaan. Perjantaina 10.10. hän antoi Ylen A-studiossa ymmärtää, että hän on saanut tietoja poliisin esitutkintamateriaalista. Se, että kyseisen materiaalin levittäminen on laitonta, tuntuu olevan hyvin monelle yhdentekevää. Tällaisia asioita kun tuleekin paljastaa, vaikka keinot olisivatkin kyseenalaisia.

Packalénin suitset

 

Kun vuonna 2013 erityisesti Perussuomalaisten esillä pitämä  ns. pakkoruotsikeskustelu kävi ylikierroksilla ja eräät toimittajat saivat osakseen tappo- ja raiskausuhkauksia, kansanedustaja Tom Packalén kävi poliisitaustaansa vedoten neuvomassa ja rauhoittelemassa julkisuudessa:

Jengiytyminen ei liity maahanmuuttoon mitenkään

Viime päivinä pääkaupunkiseudulla ollaan keskusteltu useammassa kaupunginosassa riehuneen nuorisojengin rikoksista. Nettikeskusteluissa on väitetty että uhrit on valikoitu rasistisin perustein, näin esimerkiksi Tom Packalén puheenvuoron blogipalvelussa. Ylikomisario Tuomo Lotta kuitenkin kiisti väitteen julkisuudessa.

Mamut komut ja pamut

Jos Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalenin unelma olisi otettu tosissaan, niin Helsingissä olisi pian yksi kaupunginosa pelkästään sosiaalista apua saavia varten. Mikäli taas Kokoomuslaisen kansanedustaja Pia Kauman kuulemat jutut nykytilanteesta pitäisivät paikkansa, niin kyseisessä kaupunginosassa olisi kaikilla lapsiperheillä uutuuttaan hohtavat lastenvaunut. Kaikkihan saavat suunnilleen samat tuet, kuten on käynyt ilmi.

Rusinoita pullasta perussuomalaisittain

Kun omaa ei ole, lainataan muilta.  Ei siinä mitään pahaa ole, kunhan lähde muistetaan mainita ja kunnia antaa sille, kenelle kunnia kuuluu.  Toistuessaan tuollainen lainaaminen, jos se tapahtuu poliittisen puolueen toimesta, alkaa epäilyttämään.  Toteuttaako puolue omaa politiikkaansa ollenkaan?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä