James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Kaikki blogit puheenaiheesta Radio

Otsikoissa jo ennakkoasenne

Tämän aamun Ykkösaamun ohjelmaoppaan alkutekstistä kiinnitti huomiota oheinen kohta:

YLE:n Radio ohjelmaopas

to 14.2.2019 klo 08.10

Ykkösaamu

Radio tulee televisioon

YLEn rahoitusta on vähennetty, ja mihin se on johtanut? Jotta ohjelmaa saataisiin riittävästi on aloitettu radio-ohjelmien kuvaaminen ja niiden esittäminen televisiossa. Tälläkin hetkellä, kun tätä kirjoitan, TV2 esittää Ali Jahangirin haastatteluohjelmaa, joka jo aiemmin tuli radiosta, YLEn puhe-kanavalta.

Matti Rönkä totesi haastattelussa: "Elämä päättyy kuolemaan". Ja oikeassa hän oli, ja ihan oikein totesi. Elämä todellakin päättyy kuolemaan - yleensä.

Huumoriviihdettä radioon!

Ihmisarvon kunnioittaminen on yllättävän vaikeaa, kun tehdään huumoriviihdettä radioon. Näin voisi sanoa ainakin mediakonserni Sanoman historiaa Julkisen sanan neuvoston päätöksistä tutkiessa.

Miten vasemmisto haastaa oikeiston

Keskustelen "Lohikoski - puhetta politiikasta" -radio-ohjelmassani maailmanpolitiikan professorin Heikki Patomäen kanssa miksi ja miten oikeisto on onnistunut esittämään omat tavoitteensa välttämättömyyksinä ja ainoina vaihtoehtoina. 

 

Luokkayhteiskunta

Mietimme myös millaisessa luokkayhteiskunnassa elämme vuonna 2014?

Internet teki paikallisradioista maailmanradioita

Näin ystävänpäivän aattona helmikuun 13. päivänä vietetään YK:n opetus-, tiede- ja kulttuurijärjestön UNESCO:n julistamaa Maailman radiopäivää. Kuuntelen parhaillaan Ylen internetistä eduskunnan mediakeskustelua, jossa radioasiat ovat vahvasti esillä. Stefan Möller RadioMediasta ja Yleisradion toimitusjohtaja Lauri Kivinen ovat julkaisseet upean Maailman radiopäivän julistuksen, joka on otsikoitu ”Radio kuuluu kaikille”. Se on nerokkaan kaksimielinen sanonta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä