James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Kaikki blogit puheenaiheesta Ilmastohysteria

Ilmastohysterian lietsonta on rikos?

Ilmastohysterian lietsonta on rikos?

Ihmiskunnan ongelma on väestöräjähdys kehitysmaissa sekä näissä kasvava tuotanto ja kulutus, mikä tuhoaa elinympäristön ja muut lajit! Kaikki YK:n toimet ruokkivat ongelman etenemistä.

Ilmastopakko on todellinen uhka mielenterveydelle

Ilmastonmuutos ja ilmaston lämpeneminen ovat totta. Tämä pystytään tieteellisesti todistamaan. Eri lähteisiin perustuvat tiedot ovat ristiriitaisia sen suhteen, mikä ilmastonmuutoksen aiheuttaa ja mitkä seikat muutokseen vaikuttavat milläkin painoarvolla. Ihmisten teoilla on kuitenkin varmuudella vaikutusta ilmaston lämpenemiseen ja sen etenemisnopeuteen. Tästä peruslähtökohdasta on hyvä aloittaa.

Ainoa oikea usko ja kollektiiviset harhat

Ehkäpä useimmat meistä ovat joskus pysähtyneet miettimään, miksi jokin asia on itsestäänselvästi oikein ja hyvä, vaikka se ei lähemmin tarkastellen sitä olekaan.

Ja sitten jokin asia on ehdottoman paha ja väärä, vaikka tarkemmin harkiten se vaikuttaakin olevan ihan ookoo.

Kyseessä saattaa olla kollektiivinen harha, tai suorastaan itsepetos.

Mahdollisesti vedätys.

*

Koulun tehtävä ei ole lisätä ilmastoahdistusta

Kun olin koululainen, niin kylmä sota ja ydinsodan uhka olivat jatkuvasti läsnä. Koulussa keskusteltiin miten Neuvostoliitossa ja USA:ssa on presidenteillä avaimet ja nappi, joilla voivat minä hetkenä hyvänsä aloittaa ydinsodan. Elämänkatsomustiedon tunnit istuttiin luokkahuoneiden riittämättömyyden takia muutenkin jo koulun pommisuojassa, niin siellä oli hyvä keskustella mitä tapahtuu, kun ydinsota lopulta alkaa. Pommisuojaan ei olisi mahtunut kaikkia koulun oppilaita, koska siellä oli sopivasti tilaa meidän noin 10 hengen ateistiporukalle.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä