James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Houreita ja hallusinaatioita

Meitä perussuomalaisiakin pyydettiin aikoinaan ihan henkilökohtaisesti tulemaan Uuteen Suomeen ja osallistumaan tasokkaan blogipalvelun rakentamiseen. Joonas Kiminkin toteuttama blogialusta onkin teknisesti erittäin onnistunut.

Omalla blogillani on ollut sen alusta tähän asti 328 192 lukukertaa. Yksilöityjä kävijöitä on ollut 269 588. Suosituin teksti on ollut "Turvapakkaturistien sosiaalituet, sinä maksat" (38954 lukijaa). Tietääkseni se on edelleenkin kaikkien aikojen luetuimpien joukossa. Sillä on lisäksi Facebookissa yli 13000 ”tykkääjää”. Palvelun käyttäjät ovat pitäneet keskustelun mielenkiintoisena.

Valitettavasti päätoimittajan viimeaikaiset roiskaisut ovat kuitenkin olleet täysin mauttomia. On sinänsä oikein hyvä, että toimitus näyttää todellisen värinsä, mutta täällä se on tapahtunut valitettavan tasottomasti.

Itse olen aina kirjoittanut ja käsitellyt asioita yleisellä tasolla, moittimatta yksittäisiä henkilöitä. Ainakin olen siihen pyrkinyt. Olen saanut valtavan paljon positiivista palautetta. Olen saanut oikeasti olla kanavana kansalaismielipiteelle. Enhän tietenkään edusta vain itseäni. Edustan poliittista aatetta, ja etsin samanmielisiä.

Kuitenkin olen saanut vastaani hyökkäyksiä erittäin henkilökohtaisellakin tasolla. Ihmiset eivät näytä ymmärtävän, että vaikka asiat ja aatteet riitelevät, ei yksilötasolla pitäisi sortua henkilökohtaisuuksiin.

Itse kirjoitan aina hyvällä fiiliksellä, ilman vihan, kaunan tai katkeruuden tunnetta, ja niin teen nytkin. Säälin niitä, joiden argumentaatio ja henkinen kapasiteetti ei riitä asialliseen vuorovaikutukseen.


Paniikkikohtauksen oireita

Kaiken kaikkiaan ajattelen niin, että me perussuomalaiset olemme tehneet viime aikoina hyvin paljon asioita erittäin oikein, koska poliittinen vastapuoli on ollut äskettäin monellakin suunnalla aivan raivon partaalla. Havaittavissa on ollut suorastaan paniikkikohtauksen oireita: pakkoliikkeitä ja kouristuksia, houreita ja hallusinaatioita. Se on oikein hyvä merkki.

Käyttäjät saavat mieluusti olla teräviä ja kovastikin eri mieltä (vain yhtenä esimerkkinä maan mainio Pekka Siikala), mutta palvelun ylläpidon rooliin ei mielestäni kuulu yksittäisten kirjoittajien solvaaminen.

Olen puhunut siitä, että perussuomalaisilla ei ole ainuttakaan syytä tilata Hesaria tai ESSiä tai mitään muutakaan poliittisen vastaleirin paperisaastetta. Tekisi ylimielisille linttakengille erittäin hyvää, jos kaikki perussuomalaiset kieltäytyisivät moisia propagandalehdykäisiä tilaamasta, ja jos sen ansiosta tilausten määrä vähenisi vaikkapa vain 10 prosenttia. Sama voisi tehdä gutaa myös US:lle. Perussuomalaiset ansaitsevat laadukasta journalismia.

Korkeatasoisena ja tasapuolisena palveluna lanseerattu Uusi Suomi on osoittautunut puolueelliseksi ja perussuomalaisvihamieliseksi ympäristöksi, jossa myös toimituksen pääviesti on puolueen ja sen jäsenten mustamaalaminen. Nyt on oikea aika miettiä, kuinka se vaikuttaa tuleviin blogikirjoituksiimme täällä tai muualla.

 

Nämä viisi uudenvuodenlupausta aion joka tapauksessa tehdä:

- Yhtäkään paperilehteä en alkavana vuonna tilaa.
- Valehtelijoiden kanssa en ole missään tekemisissä. 
- Maahanmuuton ongelmakohdista en aio jatkossakaan vaieta.
- Kansalaisten sananvapautta aion edelleenkin puolustaa.
- Sosiaalisessa mediassa aion tehostaa toimintaani - US:n luut on ehkä jo loppuun kaluttu.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat