Hovioikeuden ratkaisusta

Kouvolan hovioikeus antoi tänään tuomionsa. Rikoslain 11 luku (Sotarikokset ja rikokset ihmisyyttä vastaan), 10 § ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan”. Rikos raskaassa sarjassa. Hovioikeus katsoi vastoin Lahden käräjäoikeuden kantaa, että olen blogikirjoituksellani solvannut muslimeita.

Perusteluista hämmästelen sitä, että hovioikeus ei noteerannut puolustustani millään tavalla vaan toistelee syyttäjän lausumia. Lisäksi ristiriitaiset perustelut kumoavat itse itsensä. Vaikuttaa siltä, että hovioikeudella ei ole ollut laisinkaan aikaa syventyä aiheeseen. Vieläpä yksioikoisesti esittää minusta henkilönä täysin väärän todistuksen.

Nyt on helmikuun alkuun saakka aikaa miettiä valitusluvan hakemista korkeimmalta oikeudelta. Harkitsemme lakimiehen kanssa asiaa kaikessa rauhassa, mutta ainakin nyt ensi tuntumalta minusta näyttää todennäköiseltä, että lupaa haetaan. Syyttäjäkin voi olla tyytymätön tuomioon, koska hovioikeus puolitti syyttäjän vaatiman päiväsakkojen määrän.

Katson, että tässä prosessissa en puolusta ainoastaan itseäni vaan kaikkien kansalaisten oikeutta sanoa ja kirjoittaa ja harjoittaa poliittista toimintaa. Ennen kaikkea puolustan omaa kansaani vakavalta uhalta – islamin invaasiolta.

Hovioikeus on valinnut sananvapauden tukahduttamisen ja tien, joka oletettavasti vain lisää jännitteitä yhteiskunnassa.

Tuomion tulkitsen niin, että hovioikeuden mielestä islamin piirissä olevia ikäviä ilmiöitä ei saisi julkistaa eikä kritisoida. Yksittäistapausten uutisointi lienee sallittua. Ongelma on siinä, jos ja kun näitä yksittäistapauksia esiintyy suuria määriä.

Väitetyn panettelun ja solvaamisen kiistän täysin.

Onko kansalaisten ruvettava käyttämään kiertoilmaisuja kuten Neuvostoliitossa?

Olen vakavasti huolissani sananvapauden tilasta tässä maassa.

Mutta suomalaisten suuta ei tukita. Mielestäni on käytettävä suomen kieltä entistäkin terävämmin. Suosittelen puhumaan maahanmuuttoasioista yhä vain rohkeammin ja käyttäen kieltä, johon ei lain koura tartu. Se on hyvin helppoa. Olisin itsekin viilannut tekstiä, jos olisin arvannut, että siitä nousee syyte. Mutta asia on äärimmäisen tärkeä, sillä kyseessä on koko kansamme kohtalo.

Kalliin turvapaikkaturismin, josta ei ole meille itsellemme yhtään mitään hyötyä vaan pelkkää haittaa, on kerta kaikkiaan loputtava. Aihetta käsittelevä puheeni marraskuulta eduskunnassa:

 

jameshirvisaari
Hämeenlinna

Teologian maisteri (Helsingin yliopisto)
Kansanedustaja 2011-15
Eduskuntaryhmän pj 2013-15
Eduskuntaryhmän pääsihteeri 2020-2022
Talousvaliokunta 2011-12
Lakivaliokunta 2011-15
VR hallintoneuvosto 2012-14
Kunnanvaltuutettu, Asikkala 2009-15
Kunnanvaltuuston 1. vpj, Asikkala 2013-14
Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15
Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15
Kanavajazz ry pj, taiteellinen johtaja 2009-
Veturinkuljettaja evp, vapaaherra

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu