*

James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Totuus Oslon raiskauksista

Koska julkisuudessa on epäilty mainitsemieni Oslon raiskaustilastojen todenperäisyyttä, rikon kirjoituslakkoni ja ilmoitan lähteet. Oslossa 5 vuoden ajalta KAIKKI (100%) väkivaltaisiin pahoinpitelyraiskauksiin syyllistyneet ovat olleet ei-länsimaalaisia maahanmuuttajia.

Katso video:

 

Tässä sama uutinen Norjan television omilta sivuilta:

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/739977/

Taustalla Norjan poliisin tekemä tuore tutkimus (toukokuu 2011):

Voldtekt i den globale byen

Ja tässä hiukan vanhempi artikkeli raiskaustilastoista 3 vuoden ajalta:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=561939

Myös Suomessa raiskaaja on usein ulkomaalaistaustainen:

http://www.youtube.com/watch?v=VBihvh_UhnU

http://www.youtube.com/watch?v=GwogfoXnbYY

Ja Poliisi-TV:n artikkeli:

http://yle.fi/poliisitv/raportit.php?sivu=raportti_ulkosex

Jostakin syystä media ei kuitenkaan ole ollut erityisen kiinnostunut monikulttuurisuuden vakavistakaan lieveilmiöistä. Paljon hehkutetaan pelkkää monikulttuurin ihanuutta ja kaikki kritiikki pyritään tukahduttamaan. Pelätään muka "vihapuheita", mutta mielestäni on tärkeää, että kansalaiset saavat totuudenmukaista ja tasapuolista informaatiota näistäkin asioista.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Sama koskee mm. Suomen romaanien tekemiä rikoksia. Ei niistäkään saa puhua...

Allan Roth

Mitähän se Jukka Heikkinen oikein höpöttää. Tottakain niistä saa puhua ja tämän uutisen kanssa ei ollut romaneista kysymys vaan sinun oli aivan pakko saada jotenkin heidät siihen liitettyä. Meidän kaikkien pitäisi pyrkiä siihen, että ei erotella ihmisiä pitkätukkaisiksi, huonohampaisiksi, karjalaisiksi. lappalaisiksi tai romaneiksi. Kaikki ovat suomen kansalaisia oikeuksineen ja velvollisuuksineen.

Tuollaiset kirjoitukset on sieltä hanurista mitä sinä viljelet.

Mitä tulee ulkomaalaisten rikollisuuteen tai rikollisturismiin on vain toinen juttu, joka on ratkaisua vailla.

N N

"Tottakain niistä saa puhua ja tämän uutisen kanssa ei ollut romaneista kysymys vaan sinun oli aivan pakko saada jotenkin heidät siihen liitettyä."

Liittyy hyvin käytyyn keskusteluun, siitä ettei vähemmistöjen suuremmista rikosluvuista saisi puhua.

"Meidän kaikkien pitäisi pyrkiä siihen, että ei erotella ihmisiä pitkätukkaisiksi, huonohampaisiksi, karjalaisiksi. lappalaisiksi tai romaneiksi. Kaikki ovat suomen kansalaisia oikeuksineen ja velvollisuuksineen."

Kyse onkin siitä, että romanit haluavat erottua omaksi ryhmähkseen.

Käyttäjän surroundsound kuva
Sami Hallutson

"(100%) väkivaltaisiin pahoinpitelyraiskauksiin syyllistyneet ovat olleet ei-länsimaalaisia maahanmuuttajia."

Tämä meni nyt kyllä överiksi, en odottanut tätä kansanedustajalta, mutta hei nehän on perussuomalaiset.

Tuomo Kankkunen

James (ent. Erkki) Hirvisaari yrittää nyt kaikin voimin tehdä Oslon hirmutekoa ymmärrettäväksi.

Huomion arvoista on, että Norjasta tämmöistä "ymmärtämystä" ei ole löytynyt

Ei edes ääripopulistien joukossa.

Suomessakin vain Hirvisaari puoluetovereineen on tämänlaatuista "suvaitsevaisuutta" tarjoillut.

Matti Palviainen

Johtopäätös Kankkusen ajattelusta tai pikemminkin henkisestä yökkäyksestä on se, että Norja lopettaa raiskaustilastojen pitämisen tai ainakin ne ovat Breivikin jälkeen valtiosalaisuus.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Mikähän lie sitten minua vaivaa, mutta en ymmärtänyt Jamesin kirjoitusta läheskään tuolla tavalla. Tarkoitus oli oikaista harhaluulo siitä, että aiemmat väitteet Oslon raiskauksista olisivat olleet perusteettomia. Eli siis... No, perhana vie, kertaa lyhyt teksti uudelleen niin saatat ymmärtää lukemasi.

Harri Lahtinen

Täällä jotkut kirjoittaa puoli raivoissaan ja sanoo että ei pidä paikkaansa rasisti, mutta sitten kuin tullee tietoa niin eipä enään kommentoida, minä kovasti odotan sellaista kommenttia jossa sanotaan että täytyy ymmärtää näitä raiskaajia koska heillä oli ankea lapsuus.

Käyttäjän helanes kuva
Esa Helander

"Ei yhden asian liike"; "usko, toivo ja rakkaus". Todista se, ne.

Sakari Lehtonen

Mykistävää......tätäkö me haluamme? Kiistatonta totuutta jota kukaan ei voi ohittaa paitsi HS,IL,IS ja muut valtamediat ja hallitus.

Zelig X

Tilastot ovat kammottavat ja kertoo kotiuttamisen epäonnistuneen pahoin.

Toisaalta, eikö tämä ole juuri sitä uhreilla politikointia josta niin kovasti puhutaan?

Käyttäjän Taksari kuva
Jani Pulkki

"Tilastot ovat kammottavat ja kertoo kotiuttamisen epäonnistuneen pahoin."

Olen samaa mieltä, nämä olisi pitänyt kotiuttaa jo ajat sitten, parempi kun eivät olisi ottaneet sisäänkään.

Taha Islam

Mitä hypoteesiä tuo tutkimus tukee?

Matti Palviainen

Kansalaisten turvallisuuden vuoksi maahanmuuttajia ei pidä ottaa Afrikasta eikä yleensä kolmannesta maailmasta itäaasialaisia lukuunottamatta.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

No niin, James. Mitä tekisit asialle?

Kaija Olin-Arvola

Ja tämä aatetoverisi raiskasi sitten koko maan yhdellä kertaa.

N N

Jatketaan samaa linjaa. Sun henkinen oppi-isä ja aatetoveri raiskasi puoli eurooppaa ja aasiaa.

Se avarakatseinen

Ai,kun napakasti sanottu; tuollaisella Kaisairmeliolintulinmenin ja Hölmöilin jo Nuorena, ei menneisyytensä vuoksi pitäisi olla mitään järkevää sanottavaa eikä olekaan. Säälittävä tapaus. Elämä meni hukkaan.

Neuvostohistoria = fasismin historiaa (yks ja sama), eikä niitä saa millään konstilla näkymään positiivisessa valossa, vaikka Venäjän valtio niin määrää.

Stalin sai tosiaan raiskattua mainitsemasi mittaluvun. Mutta meitä suomalaisia/karjalaisia kohtaan se tunsi erityistä "lämpöä" :
" suomalaiset ovat niin vittumaisia...!"

Matti Palviainen

"Ja tämä aatetoverisi raiskasi sitten koko maan yhdellä kertaa."

Breivik Hirvisaaren aatetoveri! Olin-Arvola syyllistyi väärän todistuksen antamiseen lähimmäisestään. Jäikö rippikoulu kesken kymmenien käskyjen osaamattomuuden vuoksi?

Koska Arvola ei pysty mitenkään perustelemaan oksennustaan, kyse on vihapuheesta.

Jukka Poikela

Mielenkiintoinen kommentti, jos nimittäin Breivikiä ehdottelet aatetoveriksi. Sinulla on varmaan paljonkin faktoja Breivikin ja perussuomalaisten aatemaailman yhteneväisyydestä.

Jos tarkoitat sitä kuuluisaa lainausta, jonka Breivik otti Halla-aholta, niin se on tuossa. Ei kovin kamalaa, vai mitä? Siinä kun lähinnä irvaillaan sosiaalidemokraateille.

“Why do the voters let all this happen? It is because Westerners like to be ‘good’ people and believe that their fellow men are equally good people. It is because they have humane values.”"It is because the moral and ethical values of Western man have made him helpless in the face of wickedness and immorality.”

Itse en ole perussuomalainen, mutta jos maahanmuuttokriittisyys lasketaan aatetoveruudeksi kyseisen psykopaatin kanssa, niin kyllä minun täytyy sitten tunnustaa olevani tässä asiassa hänen aatetoverinsa. Breivikin keinot vaan ovat ja olivat täysin erilaiset kuin minun. Breivikin tapauksessa sosiaalidemokraattinen kotikasvatus meni hivenen verran pieleen, mutta se tuskin se oli aatteen vika enkä lähtisi sen perusteella koko aatetta lyttäämään....

Se avarakatseinen

ON SE TOTUUS KIRVELEVÄ NIELTÄVÄ!

Eikommentteja! Porukka mykistyy, ja yhteys näppäimistöön katoaa.

Voihan keeneri!

Missä kaikki hyyssärit?

Jouko Koskinen

Tasapuolista juu - jos suomalainen teinipoika olisi nähnyt naisen vain telttaan pukeutuneena ja sitten joutuisi ympäristöön jossa puolialastomuus kuuluu kulttuuriin - voisi olla haluissa pitelemistä.

Kun vielä kaverit kerskuu miten eriväriset ovat himokkaita ja vastustelevat vain kiihottuakseen.

Kulttuurishokkia kerrakseen.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Jouko, älä huoli. Suomalainen teinipoika; perussuomalaisen kasvatuksen ja yhteiskunnan (kulttuurin ja koulujärjestelmän) tuote, kyllä omaksuisi ne julkiset arvot vieraassakin maassa ja kulttuurissa, jotka kaikkien täytyy omaksua (vaikka joutuisi sitten halujaankin pitelemään). Nehän on kirjattu lakeihin: mikä esimerkiksi on rikos ja mikä ei. Ei-länsimaalaisilla tänne tulleilla tilanne näyttäisi olevan enemmänkin mainitsemasi kaltainen, mitä rikostilastoihin tulee.

Jari Eteläsaari

Tilanne tuskin tulee muuttumaan yhtään parempaan suuntaan.

Samanlaista lienee muuallakin euroopassa, europpalainen väestö kärsii kehittymättömien maiden maahanmuutosta lisääntyneenä rikollisuutena.
Sen lisäksi maahanmuuttajat noista maista ovat pääosin yhteiskunnan elätteinä koko elämänsä.

Eurooppalaiset veromaksajat maksavat miljoonien maahanmuuttajien elättämisen, useissa maissa on tilanne se että alkuperäiset asukkaat raatavat saadakseen maksettua asuntonsa ja kasvatettuaan perheensä, ja maahanmuuttajat saavat yhteiskunnalta asunnot ja sosiaaliturvat ja pystyvät elämään elämänsä yhteiskunnan ulkopuolella koko elämänsä tekemättä mitään.

Yhteiskunnan ei pitäisi maksaa maahanmuuttajien asuntoja, vaan näiden tulisi itse kyetä maksamaan ne, jos eivät kykene niin muualle voi muuttaa. Tällä tavoin varmistuu että tänne saapuu vain sellaista porukkaa jolla on kyky elättää itseään.

Tommi Mäkinen

mm. tän takia mä Jamesta äänestin ku uskaltaa puhua asioista..

Anni Loren

Kaksi viikkoa sitten matkailtiin ja osuttiin Lammille. Siellä on se hieno vanha harmaakivikirkko ja arki-iltana ihan perkeleen tyhjä ja hiljainen paikka, keskustassa S-market. James, minä en pääse yli viime kesänä sattuneesta "Lammin heinäpeltoraiskauksesta", miten asia tutkinta etenee:)

Käyttäjän tapio kuva
Tapio Äyräväinen

James.

Voisit lähettää tuon linkin Helsingin Sanomien toimittajalle Anna-Sofia Bernerille ja Muutoksen entiselle puheenjohtajalle Juha Mäki-Ketelälle, joka on nykyisin suvaitsevainen ja antaa juuri sellaisia lausuntoja kuin toimittajat haluavat, jos vain joku vaivautuu häntä haastattelemaan.

Mäki-Ketelä kun valehtelee sanoessaan, että näitä tilastoja vääristellään, eivätkä ne pidä paikkaansa.

Hesari on aloittanut valtaisan kampanjan perussuomalaisia vastaan. Apuna käytetään tietysti myös lehden Mielipide-palstaa. Oikeastaan koko printtimedia, jopa paikallinen kunnanvaivainen, Salon Seudun Sanomat suvaitsee täysillä mollaten persuja, sinua, Halla-aho, Immosta ja kaikkia mahdollisia tahoja, jotka ovat eri mieltä kuin suvaitsevaiset.

Suvaitsevaiset kirjoitukset sallitaan Helsingin Sanomien Mielipide-palstalla, mutta kaikki muut kirjoituksen jäävät sensuurin kouriin.

Tilanne on ollut tämä jo vuosia, mutta sensuuri on tiukentunut, kun lestadiolainen kepu-taustainen Mikael Pentikäinen astui remmiin.

Oletteko yrittäneet tai oletteko aikeissa yrittää saada Helsingin Sanomiin jonkinlaista yhteistä kannanottoa?

Eihän siitä mitään apua ole, mutta kuitenkin.

Tuleen ei kannata jäädä makaamaan.

Harri Rautiainen

Tapio, jos olet aidosti huolestunut tekisit itse jotain.
Lähettäisit edes linkkejä.

Aki Niemistö

Onko sinulla esittää Ruotsin tai Tanskan lukuja?

Pat Condell esittää melkoisia väitteitä Ruotsin tilanteesta:

http://www.youtube.com/watch?v=zZtc2ma2GEQ

http://www.patcondell.com

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Minua vähän ihmetyttää tämä, että aletaan parjaamaan Norjan muslimimaahanmuuttajia taas vain runsaan viikon suruajan jälkeen?

Onko tarkoituksena uhota, että "Breivikin teot eivät meitä hiljennä!"

Matti Palviainen

Miten niin parjata?

Onko joku esittänyt jotain perätöntä Norjan ja Oslon muslimeista?

Mika Kuusela

Tilastojen julkistaminen ei ole jumalauta parjaamista!

Harri Rautiainen

Näillä lakeuksilla ei, jumalauta, julkisteta tilastoja!

Matias Gerlich

Suomen henkisessä ilmapiirissä se kyllä täyttää parjaamisen kriteerit. Aivan kuten mikä tahansa Neuvostoliiton erinomaisuutta horjuttanut faktatieto luokiteltiin aikoinaan neuvostovastaisuuden kyltin alle.

Käyttäjän AnttiMikkola kuva
Antti Mikkola

Mikä media vaikenee? Nuohan linkithän olivat kaikki sinne "mediaan". :D

Sami Mäki

Hirvisaaren teksti täyttää vihapuheen tunnuspiirteet. Kirjoituksessa kytketään yksilöiden tekemät rikokset ei-länsimaalaiseen maahanmuuttoon. Pyrkimyksenä on nostattaa lukijoissa sama vastenmielisyys ei-länsimaalaista maahanmuuttoa kohtaan kuin kirjoittajalla. Kaikki maahanmuuttajat tai ei-länsimaalaiset maahanmuuttajat eivät ole rikollisia, ja rikoksentekijät ovat yksilöitä, jotka tekevät omat valintansa. Siitä ei voi tehdä kollektiivista yleistystä tai rinnastusta niinkin laajaan asiaan kuin maahanmuuttoon tai monikulttuurisuuteen. Raiskaukset ja maahanmuutto ja monikulttuurisuuden kritiikki ovat Hirvisaaren kirjoituksessa rinnastettu vastenmielisellä tavalla toisiinsa. Eivät kaikki suomalaiset miehetkään piekse vaimojaan, vaikka Hirvisaaren logiikalla tällaiseen johtopäätökseen voitaisiin tilastojen perusteella päätyä. Noissa raiskaustilastoissa pitää olla senkin vuoksi tarkkana, että monet varsinkin tuttujen tekemät raiskaukset jäävät kokonaan ilmoittamatta poliisille. Mitään muuta motiivia Hirvisaaren rinnastuksille ei voi löytää kuin vihan lietsominen kollektiviisesti koko ei-länsimaalaista maahanmuutoa kohtaan.

Simon Wahlroos

Turismin lieveilmiöt ovat kaikkialla ongelma. Myös Intiassa ja Afrikassa tiedän että harrastetaan vihapuheita ulkomaalaisia kohtaan, jotka raiskaavat usein lapsia koska pitävät heitä vieraina ilman täyttä ihmisarvoa. Ongelmana on myös se, ettei kellään vieraalla ole aitoa halua sopeutua paikalliseen kulttuuriin, jos ei joudu tekemään töitä elantonsa eteen ja tutustumaan paikallisiin vertaisinaan. Sopeutumishaluttomuus ilmenee epäkunnioittavana käytöksenä paikallista väestöä kohtaan, jota raiskaukset ovat.

Tiedän tämän kokemuksesta Afrikassa ja sieltä Suomeen paluumuuttaneena. Sopeutuminen joka paikassa vaatii aikaa ja yhteisymmärrystä paikallisen väestön kanssa, eikä se tule kuin yhteisellä kielellä ja kulttuurilla.

Jukka Poikela

Taas tätä tyypillistä raiskaajien puolustelua. Kun Biaudet ja kumppanit keksivät, että Suomessa raiskataan tuttujen toimesta 7 000 000 naista vuosittain, niin mamujen muutama puskaraiskaus voidaankin sitten pyyhkiä villaisella.

Siinä vaan unohtuu sellainen seikka kuin katurauha. Se taitaa kyllä nykyisin olla mamulähiöissä aika tuntematon käsite. Tsingis-kaanin aikaan yksinäinen nainen uskalsi matkustaa tuhansia kilometrejä kunhan pysyi valtakunnan alueella. Noista ajoista on selvästi tapahtunut lievää suurempaa taantumaa.

Mitä vaimon pieksämiseen tulee, niin suomalaiset miehet eivät tee sitä lain suomalla valtuudella. Muslimit sen sijaan saavat hakata vaimojaan ihan laillisesti ja koraanin suomilla valtuuksilla.

Mitä tulee kollektiivisiin yleistyksiin, niin kelpaisiko tanskalaisten tekemä tilasto ulkomaalaisten rikollisuudesta? Siinä kun on vielä korjattu tekijöiden sosioekonominen asema ja tehty ikävakiointi. Se löytyy tuon linkin alta.

http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2010/NR551.pdf

Jostakin syystä suomalainen valtamedia on sivuuttanut kokonaan nuo tanskalaiset tilastot. Onneksi sentään joku taho oli hereillä.

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/107495-raju-tilas...

Mika Leinonen

Sami Mäki: "Noissa raiskaustilastoissa pitää olla senkin vuoksi tarkkana, että monet varsinkin tuttujen tekemät raiskaukset jäävät kokonaan ilmoittamatta poliisille."

Mistä tiedät että jäävät ilmoittamatta? Vai onko sinulla ns. ensikäden tietoa asiasta, eli onko tuttusi syyllistyneet raiskauksiin ja olet jättänyt ne ilmoittamatta poliisille?

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Fakta tietoon siitä, että seksuaalirikostilastoissa ulkomaalaiset korostuvat rikoksen tekijöinä suhteessa suomalaisiin, on tietysti jokaisella meillä oikeus suhtautua omalla henkilökohtaisella tavallamme, myöskin sinulla on oikeus käyttää lentävää mielikuvitustasi ilmaisemaan suuttumustasi kirjoittajan testiä kohtaan - sehän kuuluu sananvapauteen. Totuutta se ei miksikään muuta.

Ei ole mielestäni olemassakaan sellaista asiaa missä perusteltu tieto ja tilastot voisivat olla kiihottamista. Toivottavasti osaisit itsekin nojata sanomisiasi jatkossa paremminkin fakta tietoon.

S S

Voisitko välttää pakkoruotsia puheenvuoroissasi ja kääntää nuo artikkelit suomeksi tai englanniksi?

Käyttäjän tapio kuva
Tapio Äyräväinen

Harri Rautiainen:

"Tapio, jos olet aidosti huolestunut tekisit itse jotain.
Lähettäisit edes linkkejä."

Pilailetko sinä?

Harri Rautiainen

En, Tapio. Olen aivan vakavissani.

Seppo Kolm

Siis laitat linkkejä mediaan ja samaan hengenvetoon väität ettei media ole kiinnostunut? Voi hyvänen aika.

M-T Heikka

Mie en oikein ymmärrä tätä "kiihotuksen" käsitettä. Mielestäni se on aivan hyvä asia, että tuodaan erilaisia tilastoja esiin. Näiden perusteellahan voidaan juuri ohjata yhteiskuntaa terveempään suuntaan. Ensin pitää olla tietoa, jotta voidaan käsitellä asioita todellisuuden pohjalta. Yhteiskuntapolitiikkaa ei voida rakentaa hötön päälle, pitää olla kovaa faktaa.

On jotensakin hölmöläisten touhua väittää, että tieto on jotain kiihottamista. Pikemminkin kiihottamista on sanoa niin, että tieto on kiihottamista.

mariwallden (nimimerkki)

Asia on kait aika selvä, afrikkalaisilla sekä Lähi-Idän tuotoksilla on erikoiset seksitavat, ja kun ne pääsevät Pohjoismaihin, niin näitä alkaa kiinnostaa saada valko-ihoista naista, vaikka raiskaamalla. Harvoin varmaan joku musta nainen tulee raiskatuksi värillisten toimesta, paitsi koti-oloissa.

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Ongelmana ei ole muslimit, vaan poliittinen korrektisuus.

On poliittisesti epäkorrekti kertoa totuuksia, totuus saata kiihottaa kansanryhmään vastaan.
Se olisi taas rikos, poliittinen korrektius on sama kuin vaikenemista tai kauniita valheita, valehteleminen ei ole rikos.

Totuus saattaa aiheuttaa levottomuuksia, joten sensuuri ja itsesensuuri ovat jokapäiväistä EU:ssa.

Mikko Mäkinen

On se kummallista, että belgialaisen maahanmuuttajan täytyy muistuttaa suomalaisia Helsingin keskeisimmälle paikalle kiveen hakatusta Paasikiven ajatuksesta: "Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen." Poliittinen korrektius, itsesensuuri ja sensuuri ovat niitä sananvapauden vastaisia ilmiöitä, jotka estävät tosiasioiden näkemisen ja tunnustamisen.

Onneksi on Freddy, joka välillä muistuttaa asioista, joiden vuoksi ja puolustamiseksi on suomalaisten senkkaakin mitattu aika rajulla kädellä.

Käyttäjän ReiskaRopponen kuva
reino ropponen

Niin, tässä olisi nyt Hirvisaaren tarjoamana kylmä, ikävä fakta.

Tässä olisi myös mahdollisuus keskustella rakentavasti mistä tämä johtuu ja mitä voisi tehdä sen eteen ettei sama pääsisi toistumaan Suomessakin.

Ihan ilman rasismia.

Vaan mikä on keskustelun saldo?

Matias Gerlich

"Vaan mikä on keskustelun saldo?"

Jokaisen ihmisen on vaikea tunnustaa aika ajoin se, että on ollut väärässä ja että vastapuolella on vahvat argumentit.

Raiskaustilasto on hyväksyttävä, tosin siitä voidaan myös keskustella voisiko tilastossa olla sellaisia tekijöitä jotka selittävät syyn miksi törkeitä raiskauksia ei ilmene valtaväestön keskuudessa. Ehkäpä syy on siinä, ettei valtaväestöllä ole mitään tarvetta niihin vaan he "saavat" ilman väkivaltaa muutenkin.

Käyttäjän JaniRantala kuva
Jani Rantala

Tuollaiset väkivalltaiset raiskaukset ovat tyypillisiä sotatilassa kun halutaan alistaa siviiliväestö. syy sille että miksi niitä ei näy on se että suomalaiset miehet ei yleensä käy naisia vastaan sotaa.

Joonas Kolehmainen

No kun noin kivasti avasit... tässä kylmää kotimaista. Meillä näyttää kotimaiset raiskarit komeilevan tilaston kärjessä.

http://pxweb2.stat.fi/Dialog/varval.asp?ma=020_pol...

Esa Tamminen

Niin ajankohtaista:

"Speaking the Truth in times of universal deceit is a revolutionary act."

-George Orwell

Käyttäjän Taksari kuva
Jani Pulkki

Vallankumus on jo lähtenyt käyntiin, ja etenee vääjäämättä. Kukaan eikä mikään voi sitä pysäyttää tai suuntaa muuttaa, mutta kylläkin osallistua tai jäädä jalkoihin.

Toivottavasti vallankumous ei syö lapsiaan, taaskin, tosin demokratiassa sitä pelkoa ei ihan heti tule, vasta vallan vakiinnuttua, silloin pitää taas nousta teräviä haastajia.

S S

Suomalainen vasikka-tv -sivusto kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Joissakin tapauksissa muslimimies oli tullut naisen asuntoon näiden molempien tahdosta ja sitten oli tapahtunut raiskaus. On myös muita vastaavia tapauksia, että ensin tutustutaan kaikessa sovinnossa ja sitten on raiskaus.

Ainakin heteromiesten pitäisi tietää, että kuitenkin valeraiskaukset ovat ongelma (http://falserapesociety.blogspot.com/ ) eli naisen mieli on ailahtelevainen sen suhteen haluaako tai eikö halua, niin eikö tule mieleen, että kyynisille naisille tämä on oiva tapa hyväksikäyttää miehiä? Saa seksiä, seuraavana päivänä on sitten "iik, minä en halunnut tätä" ja menee kyttikselle ja saa oikeudessa tuntuvan korvauksen kovaa työtä tekevältä mamumieheltä mitä ei ikinä saisi jos olisi rehellisesti huoraamassa. Parhaimmassa tapauksessa mamumies pistetään maasta ulos niin ettei häntä tarvitse pelätä samassa kaupungissa tapaanvansa uudestaan.

Olen kuullut, että tällainen kuvio on pedareilla. Nuoret varta vasten houkuttelevat pedareita ja aktin jälkeen alkaa kiristäminen. Pedofilia on tietysti väärin, mutta jos nuori on tarpeeksi kypsä käyttääkseen seksiä kiristyskeinona, se on varmasti lieventävä asianhaara.

Ihme juttu kun olen ajatellut, että persut puolustavat miesten oikeuksia kaiken maailman feministejä vastaan, mutta tällä kohtaa on musta aukko.

En kuitenkaan väitä, että tällainen kuvio olisi takana kaikissa mamun tekemissä raiskauksissa.

Keijo Räävi

Olen hämmästynyt, että aikaisemmin varsin oikeistolaiseksi näyttäytynyt Norja onkin nykyisin ulkomaalaisten raiskaajien armoilla.

Norja saa toisaalta Ruotsin ja Tanskan ohella syyttää itseään löyhästä maahanmuuttopolitiikasta. Suomessa onneksi ongelmat ovat vielä marginaalisia ja niihin voidaan puuttua paljon tehokkaammin kuin muualla Euroopassa.

Viimeisten 10 vuoden aikana Suomessakin on maahanmuuttopolitiikka repsahtanut. Tästä kiittäkäämme Vanhasen hallituksia.

Toisaalta, terrorismin vastainen sota ja varsinkin Irakin vapauttaminen on synnyttänyt pakolaisaallon jonka torjumisessa riittääkin työtä.

Kaisa Jalis

Feiz Mohammad Blaming women for being raped

In March 2005, he gained notoriety for blaming women for being rape victims. At a $15-a-head lecture to more than one thousand people, he said:

"A victim of rape every minute somewhere in the world. Why? No one to blame but herself. She displayed her beauty to the entire world...

"Strapless, backless, sleeveless, nothing but satanic skirts, slit skirts, translucent blouses, miniskirts, tight jeans: all this to tease man and appeal to his carnal nature.

"Would you put this sheep that you adore in the middle of hungry wolves? No... It would be devoured. It's the same situation here. You're putting this precious girl in front of lustful, satanic eyes of hungry wolves. What is the consequence? Catastrophic devastation, sexual harassment, perversion, promiscuity.[2]
http://en.wikipedia.org/wiki/Feiz_Mohammad

http://vimeo.com/19598947

Harry Vestbacka

Sami Mäki "Raiskaukset ja maahanmuutto ja monikulttuurisuuden kritiikki ovat Hirvisaaren kirjoituksessa rinnastettu vastenmielisellä tavalla toisiinsa."

Jos suurin osa väkivaltaisista ja raaoista raiskauksista OVAT maahnanmuutajien ja ns. monikultuurin tekosia, niin eikö silloin ko. rinnastus ole oikeutettu?

Ainoa hyvä puoli noissa inhottavissa rikoksissa on se, että jokainen tapaus synnyttää kymmenen uutta kannattajaa monikulttuuria vastustaville puolueille, vaikkei se enää uhria auta, mutta voi ehkäistä vastaavia tapauksia tulevaisuudessa. Uhri, uhrin vanhemmat, kaverit jne. Maahanmuutajat sahaavat omaa oksaansa rikoksillaan.

Harry Vestbacka

Sami Mäki "Kaikki maahanmuuttajat tai ei-länsimaalaiset maahanmuuttajat eivät ole rikollisia, ja rikoksentekijät ovat yksilöitä, jotka tekevät omat valintansa."

Joo, mutta mikä on viitoittanut heidät tuohon "omaan" valintaan?

-Vihapuhe länsimaalaisia (naisia)kohtaan?
-vinoutunut kultuuri?
-Imaamin aivoopesusaarna moskeijassa?

Käyttäjän Json kuva
Jani Jansson

Esität totuudeksi väittämän:
"Oslossa 5 vuoden ajalta KAIKKI (100%) väkivaltaisiin pahoinpitelyraiskauksiin syyllistyneet ovat olleet ei-länsimaalaisia maahanmuuttajia."

- Esität tilaston Oslon kaupungin alueelta, et koko Norjan alueelta, Skandinaviasta, Euroopasta tai Helsingistä. Miksi tällainen maantieteellinen rajaus?
- Ajanjaksoksi olet valinnut 5 vuotta, et esimerkiksi kymmenen vuotta. Miksi näin?
- Mihin perustuu määritelmä "väkivaltainen pahoinpitelyraiskaus"? Miksi juuri tämä rikostyyppi on otettu esimerkkiisi. Eivätkö kaikki pahoinpitelyt ole väkivaltaa?
- Tarkoitatko syyllistymisellä langetettuja tuomioita?
- Miten määritellään ei-länsimaalainen ja miksi olet esittänyt tämän rajauksen mukaisen tilaston?
- Miten määritellään maahanmuuttaja ja miksi olet esittänyt tämän rajauksen mukaisen tilaston?

Ja ennenkaikkea:

Voisitko avata tämän esittämäsi "totuuden" merkitystä suhteessa muihin totuuksiin? Onko tällä totuudella suurempi merkitys, kuin muilla rikostilastojen "totuuksilla"?

avuksi wikipediasta lainattua:

»Epätotta on sanoa, että se ei ole, mikä on, tai että se on, mikä ei ole, ja vastaavasti totta on sanoa sen olevan, mikä on, ja sen olevan olematta, mikä ei ole.» - Aristoteles

"Deflationististen totuusteorioiden perusväittämä on, että käsite ”totuus” on joko tarpeeton tai turhan monimutkainen käsite. Deflationistiset totuusteoriat perustuvat sille huomiolle, että, esimerkiksi, väitteitä "aurinko paistaa" ja "on totta, että aurinko paistaa" voidaan käyttää ilmaisemaan sama asia."

"Pragmatismissa ”todellinen” ja ”totuus” ovat vain nimityksiä, jotka ovat käyttökelpoisia tutkimuksessa, mutta joita ei voi ymmärtää tutkimustilanteen ulkopuolella."

"totuusrelativismiksi käsitetään ne näkemykset, joiden mukaan jokin väite on tosi, jos se on tosi sen esittäjän edustamasta näkökulmasta."

Marko Gylén

Hetkinen. Yksi näistä JH:n mainitsemista lähteistä toteaa:

"Grove generaliseringer om at Oslos voldtektsmenn er utlendinger og i hovedsak muslimer, er både feilaktig, utlistrekkelig og uheldig. I alt ¾ av de 152 kjente gjerningsmennene som ble anmeldt i 2010 har europeisk statsborgerskap, i all hovedsak norsk. Halvparten har etniske røtter i Europa og igjen hovedsakelig Norge. De øvrige gjerningsmennene hadde herkomst fra ulike kontinenter og land. Utenom Norge som den vanligste landbakgrunnen med 50 gjerningsmenn, var 9 fra Pakistan, 8 fra Irak og 7 fra Litauen for å nevne de største gruppene."
https://www.politi.no/vedlegg/lokale_vedlegg/oslo/..., s. 86

En osaa norjaa, mutta eikös tässä sanota suurinpiirtein: "Karkea yleistys, että Oslon raiskaajat ovat ulkomaalaisia ja pääosin muslimeja, on sekä virheellinen, riittämätön että valitettava. Kaikkiaan 3/4:lla tunnetusta 152 tekijästä, joista ilmoitettiin 2010, on eurooppalainen kansalaisuus. Puolella on etniset juuret Euroopassa, ja jälleen pääosin Norjassa. Muut tekijät olivat tulleet eri mantereilta ja maista. Lukuunottamatta Norjaa, joka oli tavallisin maatausta ja josta oli 50 tekijää, suurimmiksi ryhmiksi on mainittava, että 9 oli Pakistanista, 8 Irakista ja 7 Liettuasta." Teksti jatkuu tästä eteenpäin tarkemmalla erittelyllä.

En siis oikein näe, miten tämä sopii tuon televisiouutisen englanninkielisen tekstityksen kanssa yksiin. Mistä tämä ristiriita? Kuka tulkitsee väärin? Jne.

Marko Gylén

Onko siis koko uutisessa mitään perää?

Tämä em. kohta vain osui silmiini tuosta koko uutisen taustalla ollleesta Norjan poliisin tekemästä tutkimuksesta, sen loppupäätelmistä. Osaisiko joku norjaa niin, että voisi kertoa, miten on mahdollista vetää siitä tuon televisiouutisen johtopäätös, jonka kansanedustaja Hirvisaari on tuonut esiin. Onko kyseessä median tarkoitushakuinen yksinkertaistus, jokin väärinkäsitys, tilastollinen huomion kiinnittäminen vain jonkintyyppisiin raiskauksiin vai mikä?

(Ainakin olisi ilmeisesti syytä lukea huolella ja kriittisesti nämä informaation alkuperäislähteet ja niiden väitteet, ennen kuin alkaa niitä suomalaiselle yleisölle välittämään, vai kuinka? Siis siinäkin tapauksessa, että tuo televisiouutisen väite on jossain mielessä tosi, voisi heti kertoa, missä mielessä, eikä vain yleistää "faktaksi".)

Käyttäjän kaptah kuva
Esko Kurvinen

Tämä näyttää hyvin huolestuttavalta.

Mutta missä ovat johtopäätökset? Mitä lakialoitteita aiot eduskunnassa tehdä, jotta vastaavanlainen kehitys Suomessa pysäytetään?

Aki Niemistö

Naisten ihmisoikeuksia islamimaissa valottava pamfletti:

http://frontpagemag.com/upload/pamphlets/ViolentOp...

"75% Pakistanissa vankiloissa olevista naisista on siellä koska heidät on raiskattu" - naisen katsotaan olevan itse syyllinen jos hänet raiskataan.

"It is important to realize that such attitudes and behaviors which characterize Islamic gender apartheid have penetrated the West. There has been numerous reports of Muslim men raping women in Scandinavia and Australia. Their horrendous actions have been justified by Imams. In September 2006, Australia’s most senior Muslim cleric Sheikh Taj el-Din al-Hilali, in a clear reference to the notorious Sydney gang rapists, said in the sermon: “It is she who takes off her clothes, shortens them, flirts, puts on make-up and powder and takes to the streets, God protect us, dallying. ‘If I came across a rape crime - kidnap and violation of honor - I would discipline the man and order that the woman be arrested and jailed for life. If she had not left the meat uncovered, the cat wouldn’t have snatched it."

Jonne Himanen

Täällä on viesteissä syvää huolestuneisuutta perustuen kansanedustaja James Hirvisaaren väitteisiin Oslon raiskaustilastoista. Hämmästyttää se kritiikittömyys, jolla kansanedustaja Hirvisaaren väitteisiin on suhtauduttu. Moni on ollut valmis uskomaan ne ihan sellaisenaan. Pienelläkin tarkastelulla ilmenee, että Hirvisaaren väitteet ovat paitsi virheellisiä myös harhaanjohtavia - toisin sanoen propagandaa.

Hirvisaari laittoi lukuisia linkkejä, joista yksi ainoa oli tutkimukselliseen tietoon. Valitettavasti osoittautuu että kansanedustaja Hirvisaari ei ole kyseiseen tutkimustietoon perehtynyt, vaikka siihen viittaakin: https://www.politi.no/vedlegg/lokale_vedlegg/oslo/...

Katsotaanpa.

James Hirvisaari:
"Oslossa 5 vuoden ajalta KAIKKI (100%) väkivaltaisiin pahoinpitelyraiskauksiin syyllistyneet ovat olleet ei-länsimaalaisia maahanmuuttajia."

Laitetaanpa ensin raiskauksista syytettyjen jakauma Oslossa 2010: http://img89.imageshack.us/img89/4600/rapestatisti...

Hirvisaari on väitteessään puolitotuuden ja valheen rajalla, ja mielestäni enemmän valheen puolella, koska:

1. Hirvisaari harhaanjohtavasti poimii lukuunsa vain yhden viidestä erilaisesta Norjan poliisin määrittelemästä raiskaustyypistä.

2. Hirvisaaren väittämä raiskaustyyppi "väkivaltaiset pahoinpitelyraiskaukset" on väärä. Viitattu luokka "Overfallsvoldtekter" on uhrille tuntemattoman tekemä äkillinen väkivaltainen raiskaus. Siihen eivät sisälly lukuisat raiskausten valtaosaa edustavat tuttavien tekemät, deitti- tai parisuhderaiskaukset, niissäkin esiintyy väkivaltaa ja pahoinpitelyjä.

3. Hirvisaari sivuuttaa viittaamansa tutkimuksen johtopäätökset, joiden mukaan yleistykset joissa raiskaajat olisivat vain maahanmuuttajia tai muslimeja ovat selkeästi vääriä.

4. Hirvisaaren prosentit perustuvat pieneen määrään. Jostain syystä hän ei kerro että esimerkiksi vuonna 2010 kyseisen tyypin rikoksia oli 6 tapausta.

Get it?

Vuonna 2010 Oslossa tapahtui 6 "Overfallsvoldtekt"-raiskausta. 6 tapausta 1,6 miljoonan ihmisen asuttamalla alueella. Niistä 5 osoittautui maahanmuuttajan tekemäksi. Ja sen perusteella kansanedustaja Hirvisaari pelottelee Suomen kansalaisia sadalla prosentilla. 100%!! APUVVA !

Ei helevetti.

Vastaavalla otannan periaatteella voisi sanoa että 100% James Hirvisaaren kirjoituksista on roskaa.

James Hirvisaari:
"Jostakin syystä media ei kuitenkaan ole ollut erityisen kiinnostunut monikulttuurisuuden vakavistakaan lieveilmiöistä. Paljon hehkutetaan pelkkää monikulttuurin ihanuutta ja kaikki kritiikki pyritään tukahduttamaan."

Jostakin syystä sinun viitteesi ovat mediaan joka selvästikin on asiaa käsitellyt.

James Hirvisaari:
"Pelätään muka "vihapuheita", mutta mielestäni on tärkeää, että kansalaiset saavat totuudenmukaista ja tasapuolista informaatiota näistäkin asioista."

Tämän jälkeen aika paljon sanottu sinulta, ja olisi hyvä jos ryhtyisit tarjoilemaan sellaista informaatiota. Varsinkin kansanedustajan olisi minun mielestäni oltava kirjoittelussaan tarkkana tosiasioiden suhteen. Ihmisen raiskaus on hirveä teko ja uhrien typistäminen valheellisen propagandan osaksi on vastenmielistä. Jos Oslon raiskauksiin ja niiden vaikutuksiin ovat päättäjät mm. kansanedustaja James Hirvisaari halukkaita vaikuttamaan, olisi hiton hyödyllistä jos ensin selvittäisivät edes itselleen asiaan liittyvät todet asiat. Siis ne varsinaisiin tutkimuksiin perustuvat tosiasiat perusteltuine johtopäätöksineen, eikä esim. homma-foorumilta kopsatut vääristelyt.

Aloite kansalaiselta:
Kansanedustaja Hirvisaari, jätä propagandan levittäminen ja ryhdy tarjoilemaan sitä totuudenmukaista ja tasapuolista informaatiota.

Yksi Turkkulaanen

Raiskaustyyppi "Overfallsvoldtekter" on merkittävä, koska nainen ei voi suojautua tällaiselta muuten kuin joko pysymällä kotona tai menemällä ulos vain henkivartijan kanssa / pukeutumalla säkkiin.
Mutta tämähän onkin islamin tiukimpien tulkintojen vaatimus. Sitäkö siis Jonne haluat suositella kaikille pohjoismaisille, tähän asti itsenäisille ja tasa-arvoisille naisille?

James Hirvisaari

Suosittelen katsomaan linkittämäni televisio-ohjelman ja tutkimaan tarkasti mainitun poliisiraportin. Lisäselvitystä vastineessani:

http://jameshirvisaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/79...

Marko Sihvonen

Koskakohan naiset lähtevät rintamaan vastustamaan raiskauksia, yleensähän se koskettaa nimenomaan heitä.... outoa ettei ulkolaisten raiskaukset kuitenkaan saa heitä vastarintaan????

Heikki Kunttu

Vääräuskoisten sikakoirien on sopeuduttava meitä ylempiarvoisten ihmisten invaasioon. Muuttamalla lakia raiskaukset mamujen tekeminä loppuvat kerralla. Islaminuskoisella on Profeetta Mohammedin ainoa oikea käyttäytymismalli, oikeus raiskata vapaasti vääräuskoisia ja ottaa myös sotasaalista, kännykät ja läppärit. On se nyt kumma että meillä on olevinaan uskonnonvapaus ja se ei koskekaan ainoan oikean uskonnon edustajia? Ovatko islaminuskoiset kovinkaan usein raiskanneet islaminuskoisia, eivät varmaankaan koska se olisi rikos Allahia ja Koraania kohtaan?

Englannissa imaami raiskasi raskaana olevan englantilaisen naapurinsa ja varasti kannettavan tietokoneen. Oikeudessa oli lauma kimeä-äänisiä mustakaapuja puolustamassa uskonoppinutta vedoten mokoma akka-lauma juuri vapauteen harjoittaa islaminuskontoa.

Imaami häkkiin pariksi vuodeksi, ei sentään mennyt läpi. Imaamilla oli myös lauma miehiä todistamasssa että hän ei voinut olla paikalla raiskauksen tapahtuessa.
Länsimainen hapatus DNA-testeineen kertoi muuta.