James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Lyhyesti vaalien jälkitunnemista

Sunnuntai-illan jälkeen on vauhtia riittänyt. Vaaleissa halusin olla selkeällä teemalla kanavana kansalaismielipiteelle. Kansa kannatti, ja tulin valituksi eduskuntaan yli 5500 äänellä. On selvää, että myös hämäläiset haluavat tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Päijät-Hämeessä Perussuomalaisten menestys  on huima. Kaikissa Lahden ympäryskunnissa PS nousi ylivoimaisesti suurimmaksi puolueeksi, ja Lahdessakin kannatus oli 21,3 prosenttia. Koko Hämeessä PS:n kannatus oli 20,6 prosenttia eli sekin reilusti yli koko maan keskiarvon (19,0). 

Olen saanut valtavasti palautetta, enkä valitettavasti ole voinut erikseen kaikkiin onnitteluihin ja yhteydenottoihin vastailla. Uskon, että kaikki suhtautuvat asiaan ymmärtäväisesti.

Vaalivalvojaiset pidimme Asikkalassa satamaravintolassa Vääksyn Majakka-Paviljongilla. Tunnelma oli korkealla. Halusin pitää vaalivalvojaiset omien kannattajien keskuudessa, koska media on jatkuvasti kohdellut puoluettamme ja ehdokkaitamme sekä myös puheenjohtajaamme todella epäreilusti.

Nyt alkaa uusi työ. On taas paljon uutta opiskeltavaa ja uusia haasteita.

Aion jatkaa aktiivista kirjoittelua Uuden Suomen blogissa, joka on kaikista kärhämistä huolimatta mielestäni maan paras blogipalvelu.

Kiitos kaikille tukijoille ja tsemppaajille ja äänestäjille, kiitos nuiville raatajille, kiitos kaikille perussuomalaisten kannattajille ja kiitos puoluejohdolle erinomaisesta vaaliohjelmasta.

Kiitos Suomen kansalle. Uskon, että politiikan suunta muuttuu. 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat