James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Tiedote 8.5.2010: Rikosepäily kiihotuksesta kansanryhmää vastaan

Julkaisuvapaa: heti

Asikkalan Perussuomalaisten puheenjohtaja, Perussuomalaisten Hämeen piirin varapuheenjohtaja ja kansanedustajaehdokas James Hirvisaari oli lauantaina 8.5.2010 Päijät-Hämeen poliisilaitoksella kuultavana helmikuussa 2010 Uuden Suomen blogeissa julkaisemastaan kirjoituksesta ”Kikkarapäälle kuonoon”. Aiheena on alustavasti tutkia, syyllistytäänkö kyseisessä kirjoituksessa ”kiihottamiseen kansanryhmää vastaan”.

Lyhyt kirjoitus käsittelee Helsingissä alkuvuonna tapahtunutta pahoinpitelytapausta, rasismia ja islamilaisen maailman ilmiöitä.

Hirvisaari kommentoi asiaa: -Olen aina kirjoittanut erittäin värikkäästi, enkä ihmettele, että tekstini herättävät suuria tunteita. Juuri sen takia niitä paljon luetaan. Tuo kyseinenkin teksti on varsin värikäs, mutta eihän se tietenkään sisällä minkäänlaista kiihottamista tai yllytystä toimia ketään vastaan.

Hirvisaaren mielestä kyseessä on poliittinen ajojahti. -On häpeällistä, että yhä vieläkin politiikkaa halutaan käydä oikeussaleissa. Sellainen on erittäin likaista peliä, jonka tarkoituksena on tietenkin vain maineeni tahraaminen ja perussuomalaisten mustamaalaaminen. Kyseinen teksti ei takuulla aiheuttaisi minkäänlaisia toimenpiteitä, ellen olisi näkyvästi mukana politiikassa. On äärimmäisen loukkaavaa joutua kuultavaksi rikoksesta epäiltynä oman maan ja kansan puolustamisen takia.

Hirvisaari on tuohtunut nettilukutaidon puutteesta.  -Kärjistyksiä käytän tietoisena tehokeinona keskustelun synnyttämiseksi. Se, että kaikki ongelmat kerätään yhteen viestiin tekee tekstistä toki vahvan, mutta siinä ei edelleenkään ole kyse solvaamisesta vaan faktoista. Kritiikin leimaaminen lain vastaiseksi on pelkkä yritys vaientaa nykyisen maahanmuuttopolitiikan arvostelijat. On erittäin vastenmielistä, että Suomessa politiikan tekemiseen ja sananvapauden tukahduttamiseen käytetään poliisivoimia.

Perussuomalaisten kannatuksen nousu on nostattanut paljon tunteita ja paineita muissa poliittisissa ryhmissä. Vihreä oikeusministeri Tuija Brax vaati taannoin valtuustojen puheenjohtajille koulutusta poliittisen vastapuolensa "vihapuheiden" varalle. -Se oli äärimmäisen loukkaavaa ja uskomatonta mustamaalaamista vieläpä ministerin suulla, Hirvisaari hämmästelee. -Ja edelleenkin yritetään kaikin mahdollisin keinoin saada nouseva poliittinen voima eli Perussuomalaiset vaiennetuksi. Siten en ihmettelisi sitäkään, jos syyttäjälaitosta ohjeistetaan ylhäältä päin, ministeriöstä käsin, käymään perussuomalaisten kimppuun. Erityisesti Jussi Halla-ahon vaino on saanut täysin käsittämättömät mittasuhteet. Ja kaikki on pelkää politiikkaa. On tehtävä täysin selväksi se, että Perussuomalaiset eivät missään tapauksessa ole ketään maassa olevaa ulkomaalaista tai muslimia vainoamassa. Kyse on maahanmuuttopolitiikasta.

Hirvisaaren teksti on edelleen luettavissa Uuden Suomen blogeissa.

Puolustusasiakirja

James Hirvisaari
Asikkalan Perussuomalaiset pj
Perussuomalaisten Hämeen piiri vpj
Kansanedustajaehdokas 2011

James Hirvisaaren Facebook-faniryhmä (yli 1400 jäsentä)

Hommafoorumilla on aiheesta vilkasta keskustelua.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat