James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Kauhuskenaario: kuntien pakolaiskiintiö

Perussuomalaisia on epäreilusti leimattu, koska EU-kritiikin lisäksi rohkenemme kritisoida maahanmuuttopolitiikkaa. Mutta me haluamme yksinkertaisesti vain puolustaa suomalaista elämänmenoa. Emme vastusta hallittua maahanmuuttoa, mutta kaikkien tulokkaiden on sopeuduttava maahamme sekä kunnioitettava tapojamme, kulttuuriamme ja lakejamme. Tämän luulisi olevan päivänselvää. Uskon, että hyvin suuri osa kansasta on samaa mieltä, ja jos muut puolueet eivät herää tähän todellisuteen, PS nostaa kannatustaan, kunnes kansaa lopulta kuunnellaan.

Täällä Asikkalan paikallistasolla emme pidä hyvänä, jos Päijänteen rantoja myydään suuressa mitassa ja suurella rahalla venäläisille. Tarvitaan lakimuutos. Missään tapauksessa varsinkaan kunnan ei pidä tehdä maanpetosta, joka olisi kuolemansynti.

Saimaan ja Päijänteen rannat kiinnostavat venäläisiä
http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/kotimaa/2008/10/732038

Poliisille vihjeitä venäläisten maakaupoista
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/11/751974

Kremliin kytkeytynyt liikemies haalii maata Suomesta
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/11/751988

Saarijärvellä joukkoliike venäläisten maakauppoja vastaan
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/11/753393

Maan myynti venäläisliikemiehelle puhuttaa Saarijärvellä
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/11/751860

MTV3 kyselyn mukaan lähes 90% kansasta haluaa rajoittaa maan myyntiä ulkomaalaisille
http://aanestys.mtv3.fi/aanestys/vastaukset.shtml/752069?1

Euroedustajat huolissaan venäläissijoittajan poliittisista yhteyksistä
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/11/753333

Emme myöskään katso hyvällä suunnitelmiakaan minkäänlaisen pakolaiskeskuksen sijoittamiseksi Asikkalaan. Taustapelkona on teoriassa mahdollinen EU:n sanelema kauhuskenaario: kuntien pakolaiskiintiö.

Oman poliittisen toimintani punainen lanka on yleinen turvallisuus. Maahanmuuttopolitiikka on saatava selektiiviseksi. Pohjoismaiseen hyvinvointiyhteiskuntaan eivät sovi missään mitassa aavikon uskonto eivätkä viidakon lait. Tällä hetkellä saattaa näyttää siltä, että nämä ovat meille hyvin etäisiä ongelmia täällä Asikkalassa, mutta kaikkeen on varauduttava ajoissa. Vuonna 2007 Espoossa tehdyistä raiskauksista 70% oli ulkomailla syntyneiden tekemiä. Helsingissä luku oli 60%. Tilastosta vieläpä puuttuvat Suomessa syntyneiden maahanmuuttajataustaisten tekemät rikokset, joten lukemat lienevät vieläkin synkemmät. Jotakin on pahasti on pielessä, kun pienen pieni vähemmistö tekee valtaosan kaikista rikoksista. Mitä on tehtävä? Ulkomaalaislakia on tiukennettava. Meidän ei pidä laisinkaan ottaa tänne ihmisiä patriarkaalisista kulttuureista, joissa naisen asema on lähes eläimen tasolla.

Alkaa olla mitta täynnä.

Monikulttuurisuus sinänsä ei ole mikään ihanne tai millään tavalla tavoiteltava ilmiö. Se on järjettömän kallista, eikä se ole edes missään onnistunut, vaan se on synnyttänyt kaikkialla hyvin vaikeita ongelmia. Siitä ei ole meille yhtään mitään hyötyä vaan pelkästään haittaa. Lisäksi se on oman vähäosaisen väestönosamme pilkkaamista. Astrid Thors ei ole oikea henkilö määrittelemään Suomen maahanmuuttopolitiikkaa. Oikea henkilö on Suomen kansa.

http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki

Ja niin, tämä kaikki ei siis ole mitään muukalaisvihamielisyyttä vaan supisuomalaisen unelman (=Asikkala) vaalimista.

Mustamaalaamiseen ja asioiden vääristelyyn on syyllistynyt poliittisen vastapuolen lisäksi vasemmistohenkinen lehdistö, vaikka perussuomalaisia on vaikea sijoittaa perinteiselle vasemmisto/oikeisto -akselille. Kannattajia on tullut vasemmalta ja oikealta. Timo Soinin mukaan olemme kenties kepun ja demareiden välissä. Valtamedia pyrkii jatkuvasti tekemään politiikkaa, vaikka sen tehtävänä olisi neutraali tiedon välitys. HS edustaa selvästi punapropagandaa, ja samaan sarjaan lasken myös ESSin - aionkin lopettaa tilaukseni.

James Hirvisaari
Asikkala

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat