James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Viisi valhetta perussuomalaisista

Perussuomalaisten nopea nousu poliittisen vallan ytimeen sai valtakunnassa aikaan sekasortoisen kauhunäytelmän. Pelko oman valta-aseman menettämisestä sai vanhat viholliset lyömään hynttyyt yhteen. Ideologiat paukkuivat ja takinnapit sinkoilivat, kun oikealla, vasemmalla ja keskellä oli yksi yhteinen tavoite: perussuomalaisten suosion kasvun pysäyttäminen. Keinoja kaihtamatta.

Kun avoin pilkka ja halveksunta eivät enää purreet, siirryttiin oman valta-aseman väärinkäyttöön. Kun oikeuslaitoksesta tilaustyönä hankitut rumat leimat eivät estäneet suosion nousua, alettiin lietsoa sisäistä eripuraa.

Edessä on kaksi kovaa vaalivuotta. Luvassa on lisää lokaa, kun hallituspuolueet ja media yrittävät takertua murenevan valtansa rippeisiin.

Kyse on Suomen itsenäisyydestä. Opi tunnistamaan valheet, joita sen puolustajista levitetään.

1. Impivaara

Isänmaallisuus EI ole vastakohta kansainvälisyydelle.

Perussuomalainen ei halua palata menneisyyteen eikä pelkää ulkomaalaisia. Me haluamme rakentaa suomalaisille turvallisen ja itsenäisen kotimaan, joka pärjää kansainvälisessä kilpailussa nimenomaan omalla ainutlaatuisuudellaan - suomalaisuudella.

2. Rasismi


Perussuomalainen EI ole rasisti.

Monikulttuurin vastustaminen EI ole rasismia eikä sen negatiivisten lieve-ilmiöiden esiintuominen ole muukalaisvihaa, vaan aitoa huolta oman turvallisuutemme ja tulevaisuutemme puolesta.

Tiesitkö, että Warwickin yliopistossa on tehty tutkimus, joka osoittaa, että monikulttuurisuus aiheuttaa mielenterveyshäiriöitä? Et tiennyt, koska monikulttuurisuushurmos on itsekin täysin mielisairasta, ja totuus on ollut sen ensimmäinen kuolonuhri.

3. Vihapuhe

Media on täynnä vihapuhetta - perussuomalaisia kohtaan.

Itse olen täysin vakuuttunut siitä, että monikulttuurihurmos ja valheelliset rasismisyytökset ovat osaltaan laskeneet vasemmiston kannatusta Suomessa. Heidän oma rasisminsa kun kohdistuu tällä hetkellä suomalaiseen duunariin, jonka oloja heikennetään kaikin tavoin, jotta maahanmuuttajia saataisiin Suomeen halpatyövoimaksi yhä lisää.

4. Ei omia vaihtoehtoja

Soinikin totesi, että kun perussuomalaiset puhuvat EU-politiikasta, pakkoliitoksista tai sote-uudistuksesta, muut puhuvat perussuomalaisista.

Meillä ON vaihtoehtoja. Niistä ei vain haluta kansalle kertoa, ja toimittajienkin aika menee kohujen metsästykseen. Aloita vaikka osoitteesta www.perussuomalaiset.fi!

5. Ei kanna vastuuta

Se EI olisi ollut vastuun kantamista, jos PS olisi mennyt sellaiseen hallitukseen, jonka tiesimme vievän Suomen yhä syvemmälle suohon.

Suomessa kantaa vastuuta 1195 perussuomalaista kunnanvaltuutettua ympäri Suomen ja 39 kansanedustajaa 560 075 ihmisen antamalla valtuutuksella. Se ON vastuun kantamista, että heille annetut lupaukset on pidetty.

Ole tarkkana, että huomaat sumuverhon, jonka ainoa tavoite on saada pässit naruun ja teuraalle. Yllämainittujen poliittisten valheiden lisäksi kannattaa poistaa luulosuojaimet aina kun kuulet ilmaisut "absoluuttinen fakta", "fantastista", "vastuullista politiikkaa", "ei maksa Suomelle senttiäkään" ja "mitä se on keneltäkään pois".


(Julkaistu Itä-Häme -lehdessä 7.8.2013)

 

jameshirvisaari.com (sensuroimaton blogi)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

38Suosittele

38 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat