James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Kansallismielinen puolue

Ihmisten olisi hyvä jo vihdoin hyväksyä se tosiasia, että Perussuomalaiset on KANSALLISMIELINEN puolue, ihan puolueohjelmankin mukaan:

"Perussuomalaiset on kansallismielinen ja kristillissosiaalinen puolue." (1.2 Ihmisen puolella)

Haluamme ottaa kaikessa huomioon suomalaisten kansalliset edut. Kannatamme länsimaisen vapauden mukaista yhteiskuntaa ja ihmisoikeuksia, kristillisiä arvoja ja maamme suvereenia itsenäisyyttä. Kansallismielisyydessä on erittäin positiivinen arvolataus.

Sen sijaan punavihervasemmisto ei ole kansallismielinen vaan internationalistinen liike, jonka tavoitteena on poistaa rajat ja sekoittaa kansat. Ideologioissa on niin ollen melkoinen ero.

Punavihervasemmisto mieltää kansallismieliset helposti itsekkäiksi äärioikeistolaisiksi ja jopa rasisteiksi, kun taas kansallismieliset mieltävät vihervasemmiston helposti epäisänmaalliseksi joukoksi ja ääritapaukset jopa kansanpettureiksi, kun puhutaan "punikeista", jotka haluavat tarjota isänmaamme viholliselle kultalautasella.

Kumpikaan asenne ei ole mielestäni rakentava eikä tee oikeutta totuudelle.

Olisiko kuitenkin mahdollista ajatella niin, että kumpikaan leiri ei ole poliittisen agendansa puolesta väärässä? Politiikkahan on parhaimmillaan aatteiden kilpailua. Kysymys on maailman hahmottamisesta, ja siihen meillä kaikilla on oikeus.

Ajattelen niin, että poliittinen retoriikka on - ja sen pitääkin olla - aina voimakkaampaa kuin sanojan todellinen asenne.

Politiikassa on hyvä olla värinää.

Mutta ei koskaan väkivaltaa.

 

jameshirvisaari.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat