James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Kansanedustaja lyö Essiä

Essi on aloittanut vaalityönsä jo hyvissä ajoin. Erittäin tarkoitushakuinen ja kokonaisuutta vakavasti vääristävä uutisointi kansanedustajien poissaoloista paljasti Essin petollisen luonteen.

On todettava Essin olevan joko totaalisesti pihalla kansanedustajan työstä tai moraaliselta selkärangaltaan mädäntynyt. Kallistun jälkimmäisen vaihtoehdon kannalle.

Essi on sodassa perussuomalaisia vastaan, mutta erityisesti Essi näyttää olevan sodassa minua vastaan, koska olen puuttunut mediavallan väärinkäyttöön. Ja siinä Essi on todellakin ”kunnostautunut” olemalla varmasti valtakunnan kärkipäässä kansalaisten manipulointikiimassa ja totuuden vääristelyssä. Ei ihme, että nykyään vain harva luottaa mediaan. Silti valitettavasti liian moni.

Essi on sodassa myös Asikkalaa vastaan, koska haluamme pysyä itsenäisenä kuntana emmekä tanssi yhtäkään tahtia päätoimittajan pillin mukaan.

Valta sokaisee, ja niin se on sokaissut myös Essin.

Valtaa Essillä on, se on tunnustettava - edustaahan Essi ensimmäistä valtiomahtia. Mutta onko moraalia, se onkin jo toinen kysymys.

Median pitäisi kiinnostua ilmiöistä eikä valita puolta. Tässä Essi menee rytinällä metsään.

Essi on kaatopaikkakamaa, jolle hautausmaa on liian arvokas viimeinen leposija.

Valehtelijoita ja filunkeja en arvosta, Essiä en edes tervehdi.

 

jameshirvisaari.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat