James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Hävetkää!

Arvoisa puhemies,

Tämän iljettävän kuntaliitosvillityksen taustalla on kahden suurimman hallituspuolueen häpeämätön ja häikäilemätön vallanhimo. Kuntien teurastaminen on selvästi läheistä sukua hallituksen valtaa keskittävälle EU-liittovaltiopolitiikalle, jolla itsenäistä Suomea ollaan askel askeleelta tuhoamassa.

Keskittämispolitiikasta hyötyvät vain keskuskaupunkien kroisokset, mutta keskituloiset ja köyhät ihmiset sekä kaikki kehyskuntien ja maaseudun asukkaat joutuvat kärsimään.

Nyt vedetään äärimmäisen röyhkeästi mutkia suoriksi ja taivutetaan jopa perustuslain tulkintaa niin, että saadaan kunnat nopeasti tapetuiksi ja lähidemokratia tuhotuksi ennen seuraavia eduskuntavaaleja. Järjetön hoppu viestii selvästi epätoivosta.

Väitän, että tässä yritetään nyt lakaista kokoomuksen – harvoja rikkaita suosiva - vallan keskittämispolitiikka maton alle hyvissä ajoin ennen vaaleja, ja mennä sitten taas vaaleihin köyhälistöporvareita harhauttaen aivan eri teemalla kuin todellinen harjoitettu politiikka on.

 

Arvoisa puhemies,

Koko remontti on keinotekoinen ja kunnallisen itsehallinnon periaatteiden vastainen. Asiantuntijat niin kotimaassa kuin ulkomailla ovat hallituksen mallia vastaan, mutta asiantuntijoillahan ei ole merkitystä hallituksen harjoittaessa irvokkaan vallanhimoista voimapolitiikkaansa. Täysin selväksi on käynyt myös se, että kansalaismielipide ei tälle hallitukselle merkitse mitään, ei yhtään mitään.

Nyt on kerta kaikkiaan vedettävä hätäjarrusta, iloitsen oppositioyhteistyöstä ja kannatan lujasti Asikkalan ja muiden sankarikuntien viitoittamaa ja toki lain rajoissa toteutettavaa kuntakapinaa.

 

Arvoisa puhemies,

Ajattelin ehdottaa teuraskunnille hiljaista hetkeä, mutta toivotankin niille voimia ja lopetan puheenvuoroni tuohtumuksen sävyttämään paheksuntaan:

Arvoisa hallitus, arvoisa ministeri, tämä on sikamaisen likaista valtapeliä - HÄVETKÄÄ!


http://www.youtube.com/watch?&v=DTwjTrJm0Q0 


jameshirvisaari.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

27Suosittele

27 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat