James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Myrkkypiikki

Metafyysisessä maailmankuvassani olen taipumassa fatalismin kannalle. Kaikki näyttää olevan väistämätöntä, ja yksilön liikkumavara on näennäisestä tahdonvapaudesta huolimatta varsin rajallinen. Tämä maailma vangitsee vaeltajansa kovin tiukasti.

Uskonnollisista aatteista buddhalaisuus vaikuttaisi edustavan parhaiten tämän maailman lainalaisuuksia. Myösislamissa ilmiselvästi palvotaan nimenomaan pahan maailman jumaluutta. Näkemykseni mukaan myös kaikkinew age -jutut ja astrologia ja moninainen uushenkisyys ovat kaikki samojen lainalaisuuksien alla. Määrittäessään tätä maailmaa nuo kaikki ovat siis omalla tavallaan oikeassa.

Ajattelen kuitenkin niin, että evankeliumi tarjoaa ulospääsyn tämän maailman fatalismin vankeudesta. Pidän maailmaa kirottuna pallona, mutta kristinuskon kautta ihminen voi jossakin määrin vapautua kohtalonsa oravanpyörästä. Kaikki tässä elämässä on orjuutta paitsi kristinusko.

Politiikassa olen aina edennyt ja etenen edelleen intuition mukaan, hyvin vaistonvaraisesti. En suunnittele suuria tai pyri väkisin luomaan poliittista uraa. En myöskään väistä haasteita ja hankaluuksia, vaan pyrin mahdollisimman rehellisesti olemaan se mikä minä olen. En kaipaa tämän maailman gloriaa, vaan haluan katsoa itseäni silmiin myös ikuisuusperspektiivissä. Itseäni en suostu typistämään, vaikka jotkut keskinkertaisuudet haluaisivat toisinaan villiä hillitä.

Missä on tämän maailman valtaa, siellä on myös vallan väärinkäyttöä. Ja vallan väärinkäyttäjille olen aina ollut kivi kengässä tai pikemminkin myrkkypiikki persauksissa. Olen suora ja lahjomaton, eikä sellainen ole filungeille mieleen. Minua vihaavat eniten valehtelijat ja ne vallanpitäjät, joiden moraalinen selkäranka on mädäntynyt. Mutta minä en suostu nuolemaan kenenkään takapuolta, ja valheen edessä muutun myrkyksi.

Luterilainen kirkkomme on nössö. Alamäki jyrkkeni naispappeudesta. Hengellisyydellä ei ole mitään tekemistä yhteiskunnallisen tasa-arvon kanssa. Sitä tavoitellessaan kirkko on valitettavasti kadottanut oman hengellisyytensä, ja siitä on muodostunut pelkkä lohdutusorganisaatio. Pyhyys on tallottu tasa-arvon jalkoihin. Paljon muutakin hölmöä on sekaan mahtunut, esimerkiksi karismaattisuudella puoskarointi. Tähdennän, että en ole karismaattisuutta vaan puoskarointia vastaan. Lisäksi papit puhuvat kuin vaajamielisille. Saarnaa vaivaa naivitustauti. Ja kaiketi kohta homoja siunataan avioliittoon. Selvästi tämän maailman juttuja.

Mielestäni on aivan järjetöntä, että naistutkimuksessa feministit kuvittelevat omistavansa oikeuden määrittää naista. Tasa-arvo on tärkeä asia, mutta ainakaan heteromiehen näkökulmasta feministit eivät edes näyttäydy naisina. Feministeillä on mielestäni omituinen ja puutteellinen ihmiskuva. Ajattelen niin, että naisellisuus sopii naiselle ja miehekkyys sopii miehelle. Erilaisuutta ei pidä häivyttää eikä varsinkaan lapsia turmella.

Avioliiton suhteen kantani on ehdoton. Pysyköön siinä nainen naisena ja mies miehenä. Oma kantani homojen liittoihin on viime aikoina kiristynyt. Homosuhteista olisi mielestäni pidättäydyttävä aivan kuten miehen ja naisen olisi pidättäydyttävä kielletyistä suhteista, vaikka hinku olisi kova. Luullakseni samanmerkkiset eivät normaalitilassa vedä toisiaan puoleensa seksuaalisessa mielessä. En tietenkään rakkautta kiellä vaan korostan, että rakkautta on montaa lajia (agape, filia, eros), mutta tämä maailma ei tahdo ymmärtää, että rakkauden huipentumaan - jumalaiseen parisieluvirtaamiseen - tarvitaan aivan välttämättä eri sukupuolten välinen polariteetti.

Ajatukseni saattavat jotakuta loukata, mutta varmaankin minulla on lupa niitä esittää. Varmaankin minulla on lupa olla tätä mieltä. Ai niin, maahanmuutostakin minun piti jotakin sanoa. Mutta en sano, koska tämän maailman oikeuslaitosta edustava valtakunnansyyttäjänvirasto rajoittaa sananvapautta, polkee ihmisoikeuksia ja toteuttaa paholaisen virkaa.

Leikki leikkinä. Maahanmuuttoasioista seuraavassa numerossa.

 

jameshirvisaari.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat