*

James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Maahanmuuttokritiikki yhdistää ihmisiä yli puoluerajojen

Kansan kavahtaminen hereille yhteistä uhkaa vastaan kokoaa ihmisiä yhteen rintamaan sekä vasemmalta että oikealta. Yhdistävänä tekijänä on Perussuomalaiset ja erityisesti tohtori Jussi Halla-aho. Heidän kauttaan kansa puhuu. Värillä ei ole väliä.

Kansa on sitä mieltä, että rikollisella bisneksellä kaukomailta tuotettujen ylimielisten elintasopakolaislaumojen vyörylle on saatava heti täysi stoppi. Koko maailmaa ei pieni Suomi voi missään tapauksessa pelastaa, eikä huoltosuhteemme kestä ylimääräisiä elättejä varsinkaan omia vanhuksiamme ja vähäosaisiamme samalla syrjien. Länsimaiseen demokratiaan ja "naiset ensin" -kulttuuriimme eivät sovi barbaariset viidakon lait eivätkä rasistiset aavikon uskomukset - eivät mitenkään. Uskoakseni tietoisuus tilanteen vakavuudesta alkaa jo saavuttaa kaikki kansankerrokset.

Länsimaailma on nopeasti islamisoitumassa, ja Suomesta voi tulla monikulttuurihelvettiä pakeneville eurooppalaisille viimeinen turvapaikka - sellaisiin "pakolaisiin" suhtautukaamme suopeasti. Työperäinen maahanmuutto sivistyneestä maailmasta on enemmän kuin toivottavaa.

Tilanne Ruotsissa 28.4.2009

http://sydsvenskan.se/malmo/article429062/quotNar-ska-ni-sluta-kasta-sten-pa-ossquot--quotNar-ska-ni-sluta-kalla-oss-apjavlarquot.html

Malmö

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Nuorison+riehunnasta+on+tullut+pysyv%C3%A4+ongelma+Malm%C3%B6ss%C3%A4/1135245578155

Perussuomalaisilla on todellakin mahdollisuus nousta huimaakin huimempaan suosioon, mutta se ei onnistu ilman maahanmuuttokriittisiä toimijoita. Nyt tarvittaisiin nopeita ja viisaita linjanvetoja kaikessa nöyryydessä. Jussi Halla-ahon kannattajien eli puolueen omien äänestäjien haukkuminen oli puoluejohdolta itsemurhaan verrattava järjetön virheliike. Nyt tarvittaisiin pikaisia toimenpiteitä kyseisen emämunauksen korjaamiseksi.

Perussuomalainen Pekka Kortelainen on kirjoittanut äärimmäisen hyvän analyysin tilanteesta, kannattaa ehdottomasti lukea:

Pekka Kortelainen:
Persut, Halla-aho ja puolueen jakautuminen - Miten tästä eteenpäin?

James Hirvisaari
Asikkala

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Mika.H (nimimerkki)

Olisikohan Soinin aika loppu?

Raskastahan Timolla on ollut mediamyllytyksessä. Ensiksi Halme ja nyt Halla-aho. Ei oo helppoa ollut oinilla, ei.

Voisikohan skenaario olla seuraava.

1. timo jääkin Eu:n käytäville koko kaudeksi ja sen jälkeen johonkin palkkiovirkaan tai jatkaa eeuussa. siellähän saa olla rauhassa (vrt esim jätemäki) ai niin, tietysti JOS pääsee läpi. no kuvitteee ainakin itse pääsevänsä.
2. PS:n vanha smp-siipi väistyy, noidenhan kannatus on se 1-3%
3. Uusi porukka valtaa puolueen
4. Jussi ja co:t eduskuntavaalien 2011 ääniharavat...
5...

tuo timon jorina, että vuosi-pari tuolla, samaan aikaan johtaisi kasvavaa?! puoluetta ja eduskuntavaalien touhuja on lähinnä naurettava esitys. Jos suomessa olisi hiemankin kriittistä mediaa niin tuosta voisi tehdä helposti laskelman kuinka paljon aikaa keskimäärin nuo hommat erikseen ottaisivat. vuorokaudessa kun on ne 24h, timollakin.

Rationaaliset odotukset (nimimerkki)

Vaikka Suomi pystyisi muuttamaan nykyistä (humanitaarista) maahanmuuttopolitiikkaansa, niin se ei muuta sitä tosiasiaa, että länsimaat käyvät tuhoon tuomittua taistelua.

Kansainvaellukset olivat tuhonneet Länsi-Rooman ja Rooman kulttuurista oli jäljellä bysantin Konstantinopoli. Vuoden 1453 jälkeen ei ollut jäljellä enää muuta kuin muistot.

Voimme ainoastaan toivoa, että historiaan jää jälkiä tästä niin kauniista sivilisaatiosta hienoine arvoineen, jota nyt elämme.

ps. suositeltavaa luettavaa: Rooman valtakunnan rappio ja tuho I-III

http://fi.wikipedia.org/wiki/Edward_Gibbon

Timo Elonen (nimimerkki)

Entä, jos Halla-ahon äänimäärä jää hieman vajaaksi, mutta vie enimmäkseen persujen ääniä.
Lisäksi monet karsastavat heikosti kielitaitoisen ehdokkaan äänestämistä vain vajaaksi pariksi vuodeksi yksin EU:hun, joka rasismista epäiltynä vailla vaikutusvaltaa missään ryhmittymässä olisi siellä täysin hyödytön. Loppujen lopuksi Brysseliin ei valittaisi ainuttakaan nykyistä tai entistä persua.

Köyhyydestä noussut verenhimoinen rasistilauma on tosiaan pahasti repeytynyt ja eksyksissä, ja agressiivisimmat yksilöt ovat alkaneet käydä rauhallisempia repaleiksi raastamaan..

James Hirvisaari

Mika H. (#1): En osaa yhtään ennustaa, mitä tapahtuu.

Rationaaliset odotukset (#2): Varsin synkkä tulevaisuudenkuva, mutta valitettavasti liian suuri osa jengistä ei vielä älyä, mitä on tapahtumassa.

Timo Elonen (#3): Tosiaankin epäreiluista rasismisyytöksistä pitäisi vähitellen luopua näistä asioista puhuttaessa. Mutta mielestäni on tärkeää, että kansa saa mahdollisuuden ottaa kriittisen kannan rikolliseen elintasopakolaisuuteen ja islamin invaasioon äänestämällä esimerkiksi juuri Jussi Halla-ahoa. Asia ei saa olla tabu.

Minni (nimimerkki)

Maahanmuuttokriittisyys on erittäin yleistä, ja jos sen saa kanavoitua äänestyskäyttäytymistä määrääväksi tekijäksi, niin Halla-ahohan (edellyttäen että asettuu ehdokkaaksi) menee europarlamenttiin heittäen. Vaalikampanjan avulla pitäisi vaan saada vanhempi väki, joka ei juuri blogeja lueskele, tutustumaan ehdokkaaseen. Isot asiat ovat kysymyksessä, monet sen kyllä ymmärtävät, pitäisi pelastaa koko läntinen sivilisaatio ja estää islamisoituminen.

brother (nimimerkki)

"Värillä ei ole väliä." Ihonvärillä ainakin on. ystäväni, musta mies, halusi liittyä perussuomalaisiin osoittaakseen, että on suomalaisten puolella. ei käynyt hyvin.

ttw (nimimerkki)

Vaikka olisi ihonväriltään vihreä niin sillä ei ole väliä. Puhut pa*kaa #6