James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Maahanmuuttokritiikki yhdistää ihmisiä yli puoluerajojen

Kansan kavahtaminen hereille yhteistä uhkaa vastaan kokoaa ihmisiä yhteen rintamaan sekä vasemmalta että oikealta. Yhdistävänä tekijänä on Perussuomalaiset ja erityisesti tohtori Jussi Halla-aho. Heidän kauttaan kansa puhuu. Värillä ei ole väliä.

Kansa on sitä mieltä, että rikollisella bisneksellä kaukomailta tuotettujen ylimielisten elintasopakolaislaumojen vyörylle on saatava heti täysi stoppi. Koko maailmaa ei pieni Suomi voi missään tapauksessa pelastaa, eikä huoltosuhteemme kestä ylimääräisiä elättejä varsinkaan omia vanhuksiamme ja vähäosaisiamme samalla syrjien. Länsimaiseen demokratiaan ja "naiset ensin" -kulttuuriimme eivät sovi barbaariset viidakon lait eivätkä rasistiset aavikon uskomukset - eivät mitenkään. Uskoakseni tietoisuus tilanteen vakavuudesta alkaa jo saavuttaa kaikki kansankerrokset.

Länsimaailma on nopeasti islamisoitumassa, ja Suomesta voi tulla monikulttuurihelvettiä pakeneville eurooppalaisille viimeinen turvapaikka - sellaisiin "pakolaisiin" suhtautukaamme suopeasti. Työperäinen maahanmuutto sivistyneestä maailmasta on enemmän kuin toivottavaa.

Tilanne Ruotsissa 28.4.2009

http://sydsvenskan.se/malmo/article429062/quotNar-ska-ni-sluta-kasta-sten-pa-ossquot--quotNar-ska-ni-sluta-kalla-oss-apjavlarquot.html

Malmö

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Nuorison+riehunnasta+on+tullut+pysyv%C3%A4+ongelma+Malm%C3%B6ss%C3%A4/1135245578155

Perussuomalaisilla on todellakin mahdollisuus nousta huimaakin huimempaan suosioon, mutta se ei onnistu ilman maahanmuuttokriittisiä toimijoita. Nyt tarvittaisiin nopeita ja viisaita linjanvetoja kaikessa nöyryydessä. Jussi Halla-ahon kannattajien eli puolueen omien äänestäjien haukkuminen oli puoluejohdolta itsemurhaan verrattava järjetön virheliike. Nyt tarvittaisiin pikaisia toimenpiteitä kyseisen emämunauksen korjaamiseksi.

Perussuomalainen Pekka Kortelainen on kirjoittanut äärimmäisen hyvän analyysin tilanteesta, kannattaa ehdottomasti lukea:

Pekka Kortelainen:
Persut, Halla-aho ja puolueen jakautuminen - Miten tästä eteenpäin?

James Hirvisaari
Asikkala

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat