James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Tunkkainen sosialismi

Haluan muistuttaa, että Perussuomalaiset ei ole sosialistipuolue. Sijoitumme poliittiseen keskustaan - isänmaallisilla, kansallismielisillä ja toki sosiaalipoliittisilla painotuksilla. Kannamme huolta vähäosaisista kansalaisistamme, mutta myös yritystoiminnan edellytyksistä. Jos mukana on joku sosialisti, hän on väärässä joukkueessa. Meillä on toki entisiä sosialisteja ja jopa laitavasemmistolaisia. Entisiä. Kyllä kaiken tasapäistävä ideologinen sosialismi pitää ilman muuta hylätä, jos perussuomalaisiin liittyy. Perussuomalaiset on kansallisia etujamme ajava ja suomalaisten puolella oleva puolue. Tavallisen kansan puolue - työväenpuolue ilman sosialismia.

Sosialistit peräävät "oikeudenmukaisuutta", mutta oikeudenmukaista ei ole se, että laiska saa saman palkan kuin ahkera. Tai että lahjaton saa stipendejä yhtä lailla kuin lahjakas. Sellainen on epäreilua ja epäoikeudenmukaista tasapäistämistä. Suomi kantaa sosialismin latistavaa kirousta kaikessa: taiteessa, kulttuurissa, koulutuksessa, tutkimuksessa, työmoraalissa, mediassa, oikeastaan yhteiskunnan kaikilla sektoreilla.

Tyylipuhtaaseen sosialismiin kuuluu olennaisesti myös internationalismi. Sosialistin kansa ei ole oma kansa vaan koko maailman punalippua kantavat sosialistit. Sosialistin isänmaa ei ole kotimaa vaan rajaton maailma. Ei pidä ylläpitää sitä harhakuvaa, että sosialistit olisivat muka työväen ja köyhien puolella. Suomalaista duunaria on vuosikymmeniä viilattu linssiin. Koska tasapäistämisen ideologia on globaali, sosialistit haluavat "tasa-arvon nimissä" ja "hyvinvoinnin tasaamiseksi" vapaata liikkuvuutta ja rajoittamatonta maahanmuuttoa. Jos jossakin muualla duunarilla menee huonommin kuin Suomessa, sosialisti on valmis heikentämään suomalaisen duunarin oloja. Tämän takia sosialisti toivottaa maahamme tervetulleiksi myös kaikenkarvaiset sosiaaliturvamme hyväksikäyttäjät.

Sellaista "solidaarisuutta" suomalainen duunari EI HALUA, se on aivan saletti.

Sosialismissa on tunkkainen henki.

Perussuomalaiset tarjoaa suomalaisille raikkaamman vaihtoehdon.

 

jameshirvisaari.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

17Suosittele

17 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat