James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Rasismihysteria

Viime vuosina on julkisuudessa keskusteltu joskus kiivaastikin perussuomalaisten väitetystä rasismista. Perussuomalaiset ovat kuitenkin ihan tavallisia matti- ja maijameikäläisiä, jotka ovat halunneet tulla tukemaan rohkeaa kansanliikettä. Sen takia rasismin nousun pelko puolueemme kautta on mielestäni hölmöä. Joidenkin toimijoiden rajoja rikkovaa ja räväkkää linjaa toiset kunnioittavat ja toiset sietävät, ja vastustajat tietenkin kauhistuvat.

Äskettäin on uutisoitu puolueemme jäsenyyden kriteereistä. Mielestäni liiallinen kireäpipoisuus koituu kuitenkin helposti puolueen omaksi vahingoksi. Kyselytutkimuksen mukaan esimerkiksi Päijät-Hämeessä noin puolet asukkaista suhtautuu kielteisesti tai vähintään kriittisesti maahanmuuttoon; Työperätöntä maahanmuuttoa kannattaa aniharva. Siten liian kireäpipoisella asenteella voisi ainakin täällä kotimaakunnassani ottaa puolueen jäseniksi vain julkisuvakkeja, koska kaikki muut tavalliset hämäläiset ovat jo oletusarvoisesti rasisteja.

Vastustajilla onkin selkeä tavoite: perussuomalaiset pitää leimata rasisteiksi, jotta heidän valtansa ei kasvaisi.

Perussuomalaisten kimpussa häärivän vihakuoron ulvontaa säestää media.

Meitä ei kuitenkaan hajota media eikä mikään ulkopuolinen taho eikä myöskään eriseuraisuus oman puolueen sisällä, koska sellaista ei ole. Meidät voi hajottaa ainoastaan oma johto, jos se menettää hermonsa ja rupeaa pelkäämään ja ylivarjelemaan puolueen mainetta ja "salonkikelpoisuutta" ja lopulta luhistuu mediapaineen alla.

Rasismisyytösten ainoa tavoite onkin katkaista perussuomalaisten nousu painostamalla johtoa. Sen tähden puolueen ei pidä heikkouden vallassa tehdä minkäänlaisia sätky- tai pakkoliikkeitä valheisiin perustuvan mustamaalauksen takia.

Oma pyrkimykseni on aina ollut toimia niin, että kaikki perussuomalaiset puhaltaisivat tiiviisti yhteen hiileen. Mutta varsin epäileväisesti suhtaudun niihin, jotka rupeavat omia joukkoja julkisuudessa riepottelemaan.

Vastustajien riekkumista en kuuntele. Me etsimme niitä, jotka ovat kanssamme samaa mieltä.

Hyökkäyksiä on tullut, mutta ne on kestetty. Virheistämme voimme oppia.

Tulevaisuutta ajatellen - vain yhtenäinen joukko on vahva.

Yhdessä rintamassa voitamme varmasti.

 

jameshirvisaari.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

20Suosittele

20 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat