James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Soinin joukkue

Tarkoitushakuisilla kyselyillä media etsii vaihtoehtoja ja hehkuttelee Timo Soinin jatkolla perussuomalaisten puheenjohtajana.

Turhaa spekulointia. Timon asema puolueessa on suvereeni. Minäkin kannatan lujasti hänen pysymistään johdossa. Olemme kaikki Soinin joukkuetta.

Kysely pitäisi kai tehdä pikemminkin niin, että JOS Soini jostakin syystä jättäisi hommansa, kuka SIINÄ TAPAUKSESSA voisi olla seuraaja.

Jotkut vastustajat hourivat, että eduskuntaryhmämme ei ole yhtenäinen, vaan siellä on vähintään kaksi siipeä - "soinilainen" ja "halla-aholainen".

Itse olen sataprosenttisesti puolueemme linjalla enkä minkään siiven edustaja, enkä tiedä kenenkään muunkaan olevan. Vastakkainasettelu esimerkiksi "SMP:läisten" ja "maahanmuuttokriitikoiden" välillä on keinotekoinen, koska olemme kaikki yhtä lailla perussuomalaisia. Vastaavasti samaan porukkaan kuuluu ihmisiä, joista toiset ovat perinteiltään hiukan enemmän kallellaan vasemmalle ja toiset oikealle, eikä siitäkään saa kiilaa puolueeseen.

Maahanmuuttoasioista olen toki itse saanut kipinän lähteä mukaan politiikkaan, mutta minulla ei ole pienintäkään aikomusta livetä puolueen linjasta tai ruveta sooloilemaan. Myös maahanmuuttopolitiikan suhteen puolueellamme on mielestäni aivan riittävän tiukka linja.

Ryhmämme on siis linjaltaan hyvin yhtenäinen kautta koko politiikan kentän.

Jos Soini olisi poissa kuvioista, olisi Jussi toki minun valintani puolueen johtoon. Nimittäin Niinistön Jussi. Hänestä olen saanut kaikin puolin todella hyvän kuvan: hän on tasapuolinen ja reilu kaikkia kohtaan, ei korota ääntään eikä menetä hermojaan, osaa esiintyä eikä pelkää mediaa, ei asetu toisen puolelle toista vastaan ja ymmärtää ryhmädynamiikan lainalaisuudet, on kokolinjan perussuomalainen eikä mikään onnenonkija. Hän on takuulla isänmaallinen mies, selkeä ilmaisultaan ja nauttii kaikkien kunnioitusta ja onpa vielä ulkonäöltäänkin edustava. Täydellinen keulakuva.

Siksipä suosittelin häntä jo vuosi sitten eduskuntaryhmämme johtoon.

 

jameshirvisaari.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat