James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Hyperventilaatiovaroitus

Uudenvuodenaikomukset vuoden ensimmäisenä päivänä 1.1.2013.


Perinteiset

Tänä vuonna en aio juoda alkoholia. Pienessäkin sievässä olen ääliö, ja niin olet sinäkin. Pekka Siikala kirjoitti aiheesta tänään erittäin hyvin. Ei liene oikeasti yhtä ainutta hyvää syytä litkiä tulilientä. Jääköön sikseen.

Tänä vuonna en aio tupakoida. Viime vuonna meni muutama aski - ei montaa, mutta jokainen myrkkypötkylä oli liikaa. Täysin turha ja vahingollinen tapa. Erittäin epämiellyttävä ja huono tapa. Jääköön sekin pois.

 

Hommailu

Tänä vuonna aion kirjoittaa enemmän ja hommailla vähemmän.

Tänä vuonna aion olla kiihottamatta kansanryhmiä vastaan. Enhän toki ole sellaista ennenkään harrastanut. Mutta kaikenmaailman ylianttilat, tuplahärköset ja alijaloset (onko niitä muita?) joutuvat keksimään vihantunteilleen toisen kohteen. Ottakaa höpönassut oppia Siikalasta. Siikala ei levitä sontaa ympäri nettiä eikä väitä tuntevansa minua.

 

Netti

Tänä vuonna aion liittyä mahdollisimman moneen arveluttavaan Facebook-ryhmään.

Tänä vuonna aion jatkaa siedätyshoidon antamista toimittajille, poliitikoille ja valtakunnansyyttäjänviraston velikullille. Hyperventilaatiovaroitus.

Tänä vuonna aion tehdä riipiviä paljastuksia munapäistä, jotka ovat sen viime vuonna ansainneet. Käytän alustana Facebookia, Twitteriä ja sensuroimatonta blogiani.

 

Naiset

Tänä vuonna aion avata naisille ja ennen kaikkea vaimolle ovia, kuten olen aina ennenkin tehnyt. Erityisesti autojen ovet ovat neidoille liian raskaita ja likaisia.

Tänä vuonna aion opettaa tulokkaille maan tapoja ja erityisesti käytöstapoja, koska sitä ei liene kukaan muu tehnyt. Aloitan naisesta. Naisille pitää olla erityisen kohtelias. Heitä on aidosti arvostettava ja kunnioitettava. Ainoastaan moukka ja ääliö kohtelee naista alentavasti. Palaan yksityiskohtiin myöhemmin.

 

Blogi

Tänä vuonna aion häippäistä täältä Usarista kelvottoman moderoinnin takia. Asiakirjoituksiahan täällä poistetaan, mutta henkilöä saa rienata, herjata ja parjata mielin määrin. Multipippeliskleroosi lienee ikävä vaiva.

Tänä vuonna aion tarkkailla kansalaisten nettilukutaitoa. Turhinkin toimittaja ymmärtänee, että tämä teksti ei ole poliitikon virallinen kannanotto vaan jonkinlaista alkeellista proosaa. Eivät nämä ole myöskään poliitikon virallisia lupauksia. Eli ei anna aihetta uutisointiin, ei ainakaan television pääuutislähetyksiin.

 

jameshirvisaari.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat