James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

PS on koko kansan puolue

Kommunistien kanssa on ollut hankaluuksia aivan itsenäisyytemme alkuajoista saakka. Vallankumouksellisen kapinallisuutensa lisäksi he ovat aikojen saatossa kansaa harhauttaakseen salakavalasti verhoutuneet moninaisten kauniiden ja fiksulta vaikuttavien teemojen taakse, joten heitä on tavallisen tallaajan ollut hankala heti tunnistaa. Milloin ollaan olevinaan työväen puolella, milloin ratsastetaan muka luontoarvoilla, milloin esiinnytään humanisteina ja sivistyneistönä, milloin ollaan ikään kuin rauhan asialla. Valkeuden vaatteissa vaaniva peto on erityisen vaarallinen.

Suurin uhka kansamme yhtenäisyydelle ja maamme tulevaisuudelle ovat edelleenkin stalinistisessa uskonnollisessa hurmoksessa hourivat kommunistit, jotka päämäärätietoisesti pyrkivät kansaa sokeuttamaan. Tällä hetkellä tehokkain keino kansan tuhoamiseksi on vedota inhimillisyyteen ja universaaliin vastuuntuntoon ja sitä kautta saada valtavat pakolaislaumat kolkuttelemaan kansan kollektiivisen omantunnon ovelle. Valtuutetut joutuvat tämän tosiasian eteen pian kaikissa kunnissa, koska tulokkaita on maailmalla lukemattomia määriä. Jonnekin heidät on ympättävä vaikkapa puoliväkisin, jos pakolaispolitiikkaa ei tuntuvasti tiukenneta. Kauhuskenaario on nyt toteutumassa odotettuakin nopeammin, eikä heikko taloustilanne ainakaan mitenkään helpota asiaa.

Olen ennenkin näin kirjoittanut, mutta haluan toistaa: suomalainen duunari ei takuuvarmasti halua elätikseen ylimielisiä elintasopakolaislaumoja. Perussuomalaiset on koko kansan puolue ja erityisesti suomalaisen työväen puolue. Emme ole liikaa vasemmalla emmekä liikaa oikealla. Olemme oikeassa, kuten Timo Soini letkauttaa. Kannatamme vahvaa julkista sektoria ja samalla vahvaa markkinataloutta. Kannatamme pohjoismaista hyvinvointiyhteiskuntaa, emmekä salli sen alasajoa. Olemme ihmisen puolella. Yksilöä ei saa murskata yhteiskunnan byrokratia eikä rahan mahti. Koko maailmaa me emme mitenkään voi pelastaa, mutta omistamme voimme varmasti pitää huolta, jos yhteistä tahtoa löytyy. Vielä ei ole myöhäistä. Pakolaisvyörylle on saatava stoppi aivan välittömästi.

James Hirvisaari
Asikkala

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat