James Hirvisaari - Suomi on suomalaisten maa Kansanedustaja. Suora ja lahjomaton.

Helena Eronen: Ratkaisu poliisin ulkomaalaisratsioihin

Avustajani Helena Eronen kirjoitti tänään Uuden Suomen blogiinsa pakinan, joka aiheutti älämölön lehdistössä. Uusi Suomi huumorintajuttomassa surkeudessaan on blogin poistanut, mutta onneksi ehdin oivallisesti piikittelevän tekstin lukea ennen poistoa. Satiiria ei tahallisesti ymmärretty, vaan "nerokkaat" toimittajat väittivät uutisoinnissaan, että Helena on ihan oikeasti ehdottamassa hihamerkkejä ulkomaalaisille ja miksei suomalaisillekin heidän tunnistamisekseen. Samaan tapaan uutisoitiin väärin viime kesänä siitä, että Jussi Halla-aho muka ehdottaa ihan oikeasti tankkeja Kreikan kaduille.


Hyvä asia: tällaisten tapausten kautta lehdistön mädännäisyys tulee yhä selvemmäksi kaikille. 

Huono asia: media yrittää hukuttaa puolueen työtä tyhjänpäiväisiin kohuihin.

 

Voitte arvioida itse


Olen tänään julkaissut kyseisen tekstin omassa blogissani.

Kuten jokainen normaaliälyllä varustettu ihmisyksilö ymmärtää, Helenan teksti on täyttä pakinaa ja satiiria, jossa hyväntahtoisesti ja hauskasti ruoditaan yhteiskunnassa vallitsevaa hysteeristä ilmapiiriä. Mutta toimittajantollot ainakin Turun Sanomissa, Iltalehdessä, Iltasanomissa ja Etelä-Suomen Sanomissa uutisoivat satiirin totena ja osoittavat sisäisen mädännäisyytensä. Se on tietenkin täysin tahallista toimintaa, sillä kukaan ei voi oikeasti olla niin pässi, että ei ymmärtäisi tekstin oikeaa luonnetta.

 

Toistan sen jälleen


Perussuomalaisten ja kansalaisten välissä on ylimielinen, röyhkeä ja valehteleva media.

 

PS1. Kannattaa muuten lukea Helenan blogia. Siellä on paljon aivan briljantteja tekstejä.

PS2. Uudella Suomella on ollut tänään huono päivä ja uskomattoman kireä pipo -  se poisti tänään myös yhden oman blogimerkintäni (Belgistan), joka toki löytyy omalta palvelimeltani alla olevasta linkistä .

PS3. Olisi kiva, jos Kaarina Hazard ja Kirsi Virtanen löytäisivät tiensä tänne kommentoimaan, mistä heidän mielestään voi kirjoittaa pakinaa ja mistä ei. ;)

 

jameshirvisaari.com

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

34Suosittele

34 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat